![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemrég volt egy m8 aki megpróbált by-pass a psu a hálózatról, (a legfrissebb fiddleing) Szerencsére ez csak a tápegység volt, hogy mikor sikerül didnt by-pass, mint a fia elkapta csak idő ( gondolta, hogy gyorsítsa fel a pc) egyébként megmutattam neki, ezt követően ő didnt elhinni nekem, hogy te is, hogy a BIOS-t, hogy gyorsítsa fel a pc
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet hes örültem, hogy nem kötik most lol CG
|
| |||
| |||
| Ő volt, miután látta, hogy m8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudom mit csinálsz az idén a tűzijáték
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| kövesse a biztonsági kódot m8 stand is vissza kapcsolja be a PC és ami a legfontosabb DO IT KÍVÜL! mondván, hogy ive kapott egy Commodore plusz 4 a padláson eeeemmmmmmmmmm Kíváncsi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a pokol nem az emberek, hogy az ötletek?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kedves! Van, hogy a videó hamis? Azt gondolta volna, hogy nem lett volna egy nagy bumm aztán semmi. Amit általában mi történik, ha egy áramkör kap sült .... És azt gondolta volna, hogy az alaplap volna fekete és égetett ... Figyelembe véve a feszültség.
|
| |||
| |||
| a lassan mo serverguy így lesz, hogy a legtöbb, mi történik a mikro másodpercet, mielőtt elmegy BUMM |
|
| |||
| |||
| Krill gondolta, hogy több feszültség értéke gyorsabban db |
|
| |||
| |||
| Megértem, hogy nem sheesh, hogy bonyolult. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szükségem van egy laptop. De Dont Know Where to Start | kazzarookid | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | Október 5, 2009 18:59 |
| Dont Know What I Wanna Do - Need Foglalkoztatási Irány | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25. február 2009 12:14 |
| Segítségre van szükségem, és én dont tud hova menni? | Sasquatch | Általános fémáru Chat | 12 | 22. március 2008 04:36 |
| Segítségre van szüksége i dont tud hogyan kell használni? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25. december 2007 15:39 |
| Segítségre van szüksége, de ne a KNO wat | bighugga | Multimédia és kodekek | 4 | 26. augusztus 2007 10:18 |
| Téma eszközök | |
| |