![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לאחרונה היה m8 שניסו לעבור לפי PSU שלו עם mains, (העדכנית שלו fiddleing) thankfully זה היה רק שלו PSU נאלצנו להחליף כפי שהוא didn't הצליחו לעבור על זה כעל בנו תפסו אותו בדיוק בזמן ( הוא חשב שזה יהיה להאיץ את PC) בכל אופן הראיתי לו את זה אחרי שהוא didn't תאמין לי שאתה צריך להיכנס ל-BIOS של המחשב, מהירות
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בית hes שמח שהוא לא לקשר את זה עכשיו LOL CG
|
| |||
| |||
| הוא היה לאחר שראו כי m8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יודע מה אני עושה השנה זיקוקים
|
| |||
| |||
| בצע את קוד בטיחות m8 חזור לעמוד היטב להפעיל את המחשב והכי חשוב לעשות את זה בחוץ! אומר כי יש ive Commodore Plus 4 של עלית גג eeeemmmmmmmmmm אני שואל את עצמי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איפה לעזאזל לעשות לאנשים לקבל את רעיונותיהם מ?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד! האם זה וידאו faked? הייתי שם חשבתי היה אחד גדול לדפוק אז כלום. Thats מה קורה בדרך כלל כאשר מעגל מקבל Board מטוגנים .... ואני חשבתי היה לוח האם היה נעלם שרוף שחור ... בהתחשב מתח.
|
| |||
| |||
| ב איטי שלה מו serverguy כך שאתה מקבל כדי לראות מה קורה ביותר של מיקרו שניות לפני שהוא הולך לדפוק |
|
| |||
| |||
| Krill הוא חשב כי הוספת יותר מתח שווה יותר מהר PC |
|
| |||
| |||
| אני מבין, sheesh שלה לא כל כך מסובך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זקוק למחשב נייד. אבל לא יודע איפה להתחיל | kazzarookid | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 5 אוקטובר 2009 18:59 |
| Dont יודע מה אני רוצה לעשות - צריך כיוון תעסוקה | robina80 | דיון Off topic | 4 | ה -25 בחודש פברואר 2009 12:14 |
| אני צריך עזרה ואני יודע איפה dont ללכת? | Sasquatch | כללי חומרה צ 'אט | 12 | 22 מרץ 2008 04:36 |
| אני צריך עזרה dont יודע איך להשתמש בה? | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 6 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 15:39 |
| צריך עזרה, אך עם dont kno wat | bighugga | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 26 אוגוסט 2007 10:18 |
| שרשרת כלים | |
| |