![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš neseniai buvo M8, kurie bandė by-pass su savo PSU maitinimo (savo naujausią fiddleing) laimei tai buvo tik jo PSU teko pakeisti, nes jis didnt valdyti apeiti jį kaip savo sūnų jo sugauti tik kartą ( jis manė, kad būtų paspartinti PC) vistiek aš jam parodė tai, kai jis didnt believe me, kad jums teko kreiptis į BIOS paspartinti PC iki
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet HES džiaugėsi jis negali prisijungti tai dabar lol CG
|
| |||
| |||
| Jis buvo po to, kai pamatysite, kad M8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žinau, ką daryti šiais metais fejerverkus
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| laikytis saugos kodą M8 Būti gerai atgal įjungti kompiuterį svarbiausia DO IT NE!! sakydamas, kad ive got Commodore plius 4 palėpė eeeemmmmmmmmmm I wonder? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Where the Hell daryti žmonės savo idėjas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gražus! Tai kad vaizdo padirbti? Norėčiau turėti minties nebūtų buvę vieno didžiojo sprogimo tada nieko. Thats what paprastai atsitinka, kai plokštės pasireiškia kepta .... Ir aš laikė plokštė būtų buvę juodos ir sudegė ... Atsižvelgiant įtampos.
|
| |||
| |||
| jos lėtai Mo serverguy taip jums matyti labiausiai kas nutinka mikro sekundes prieš pradedant bang |
|
| |||
| |||
| Krilis jis manė, kad įtraukiant daugiau įtampa lygi greičiau PC |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Laptop. Bet Dont Know Where to Start | kazzarookid | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 5 spalis 2009 18:59 |
| Don't Know What I Wanna Do - reikia užimtumo kryptis | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25 vasaris 2009 12:14 |
| I need help and i dont know Kur eiti? | Sasquatch | General Hardware Chat | 12 | Kovas 22, 2008 04:36 |
| Need help i dont know kaip juo naudotis? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25 gruodis 2007 15:39 |
| Reikia pagalbos-bet Dont KNO wat su | bighugga | Multimedia & Codecs | 4 | Rugpjūtis 26, 2007 10:18 |
| Temos įrankiai | |
| |