![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedávno som mal M8, ktorí sa snažili by-pass jeho PSU sa sietí, (jeho najnovšiu fiddleing) našťastie to bol len jeho PSU sme museli nahradiť ako on didnt konania na by-pass, ako jeho syn chytivše ho práve v čase ( myslel si, že by urýchlila ks) i napriek tomu mu ukázal, že po tomto didnt verte mi, že si mal ísť do bios na rýchlosť počítača až
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet HES radi neupustila pripojiť hned lol CG
|
| |||
| |||
| Ten bol po shlédnutí, že M8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viem, čo robím i letos ohňostroj
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| dodržiavať bezpečnostný kód M8 stánok aj späť zapnúť PC a čo je najdôležitejšie DO IT MIMO! že IVE dostal Commodore plus 4 v podkroví eeeemmmmmmmmmm Zaujímalo by ma? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kde je sakra robiť ľuďom ich nápady?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pěkný! Je, že video sfalšoval? Já bych si myslel, že by bol jeden veľký tresk potom nič. To, čo sa zvyčajne stáva, keď sa obvode sa smaženými .... A já bych si myslel, že základná doska by už čierny a spálil ... Vzhľadom na napätie.
|
| |||
| |||
| v jeho pomalé mo serverguy tak vám to vidieť najviac, čo sa stane, mikro sekúnd pred tým, ako ide BANGI |
|
| |||
| |||
| Kril si myslel, že zvyšuje napätie rovná rýchlejší ks |
|
| |||
| |||
| Chápem, že nie sheesh jeho komplikované. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Laptop. Ale Dont Know Where to Start | kazzarookid | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 5.října 2009 18:59 |
| Dont Know, čo chcem robiť - Potrebujete Zamestnanosť Réžia | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 25. február 2009 12:14 |
| Potrebujem pomoc a i dont vedieť, kam sa obrátiť? | Mystické zviera v Kanade | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 22. marca 2008 04:36 |
| Potrebujete pomoc i dont know how to používať? | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 25. decembra 2007 15:39 |
| Potrebujete pomoc-dont ale co s KNO | bighugga | Multimedia & Kodeky | 4 | 26. august 2007 10:18 |
| Thread Tools | |
| |