![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Недавно сам имао м8 који су покушали да се по-пасс његова псу са маинс, (његов задњи фиддлеинг) Срећом то је био само његов псу смо морали заменити јер он није успео бы-пасс он као његов син ухватили га само у времену ( он је мислио да ће то убрзати ПЦ) Аныуаы И показа му овај након што није ми веровати да је морао отићи у БИОС-у рачунара брзине горе
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бет хес драго није спојите га одмах лол ЦГ
|
| |||
| |||
| Он је после видим да м8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја знам шта ја радим у овој години за ватромет
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| следите безбедност код м8 да стоји и назад укључивање пц и најважније ВАУСКИ то учинити! рекавши да је добио Иве Цоммодоре плус 4 у поткровљу еееемммммммммм Питам се? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Где је, доврага људи црпе идеје?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Леп! Да ли је то лажни видео? Ја би мислио тамо би био један велики прасак онда ништа. Тај што обично дешава када је плочица склопа добије пржена .... И ја би мислио на матичној плочи ће имати пп од ГО црне и палили ... Обзиром на напон.
|
| |||
| |||
| њен у спор мо сервергуы тако да се види да већина онога што се дешава микро секунди пре него што га иде Банг |
|
| |||
| |||
| Крила он мислио да додавања напона једнак брже пц |
|
| |||
| |||
| Разумем, да не схеесх његове компликоване. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Потребан лаптоп. Али ноцас ми где Почетак | каззароокид | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 5. Окт 2009 18:59 |
| Ја донт кноткле шта желите да урадите - Неед Дирекција за запошљавање | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 25 фебруар 2009 12:14 |
| Треба ми помоћ, а ја не знам где ићи? | Саскуатцх | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 22 март 2008 04:36 |
| Требате помоћ ја донт кноткле како за корист то? | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 25 децембар 2007 15:39 |
| Неед хелп-али донт кно уат с | бигхугга | Мултимедија и кодеци | 4 | 26 аугуст 2007 10:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |