![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нещодавно я мав M8, який намагався обійти його блок живлення з мережевим (його остання fiddleing) На щастя, вона була просто PSU його довелося замінити, як він Didn't вдалося обійти його як свого сина зловили його тільки в часі (в Він думав, що це прискорить PC) У всякому разі я показав йому це після того як він Didn't Повірте мені, що вам довелося піти в BIOS для прискорення ПК до
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ставка ГЕС радий, що він не пов'язував це прямо зараз LOL CG
|
| |||
| |||
| Він, побачивши, що M8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я знаю, що робити в цьому році для феєрверку
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Дотримуйтесь техніки безпеки M8 Стенд добре тому Увімкніть комп'ютер і, найголовніше DO IT зовні!! що Ive Got Commodore плюс 4 на горищі eeeemmmmmmmmmm цікаво? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Де, чорт візьми, люди черпають свої ідеї?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Милий! Це відео підробки? Я б подумав, було б одним великим вибухом потім нічого. Thats, що зазвичай відбувається, коли плату отримує смаженим .... І я б міг подумати, що материнська плата пішла б чорні і спалили ... З огляду на напругу.
|
| |||
| |||
| У своєму повільному serverguy Mo так що ви отримаєте, щоб побачити саме, що відбувається мікро секунд, перш ніж вона йде BANG |
|
| |||
| |||
| Кріль він думав, що додати більше напруження одно швидкий ПК |
|
| |||
| |||
| Я розумію, Sheesh його не так вже й складно. |