![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL какъв n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АКТУАЛИЗАЦИЯ
I DONT повярвам, наистина DONT, имаше обаждане от моя M8-рано през деня (на PSU гъдулар) му каза: PC не работи сега, го попита какво е станало с него и той каза: ХЕС O / C, който работи, но сега той приучавам обувка така Im кръгла там неделя Мразя да мисля КАКВО ХЕС сторил това TIME !!!!!!!!! Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това трябва да е най-глупавият нещо, което сте чели в този форум.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А, той вероятно просто upped на FSB харесва 900. Simple CMOS нулиране трябва да го поправим.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да, трябва да се оправи, освен ако той е направил нещо екстравагантен към vcore настройка.
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Точно този сортирани, всички OK сега той бе поставил на FSB до 220 и тя работи за малко, докато той upped я до 300 (при напускане на HT 4x и multipler на 12) и също така fiddled с VGA и разбира се, че wouldnt обувка, така си зададената BIOS (сега с парола) и му ограничен акаунт, след устно шикозен него около главата за известно време, си система, ако някой се интересува ECS nf4 939 AMD 3500 + склад фен 512MB Kingston стойност овен 2x256 6600gt 128MB 450 вата jeantech PSU плюс норма твърди и оптични дискове |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? ТОВА Е НАРУШАВАНЕ НА ВСИЧКИ НЕЩА ЗА ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ Това е нещо, ST00PIDEST U може да направи компютър !!!!!! <. < >.> LOL Човек и да му даде урок по този компютри момчета радикална случай
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от лаптоп. Но Не знам от къде да започнете | kazzarookid | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 5-ти октомври 2009 година 18:59 |
| Dont знае какво искам да правя - Нуждаете заетостта Посока | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 4 | 25 Feb 2009 12:14 |
| Имам нужда от помощ и Не знам къде да отида? | Sasquatch | Общи Хардуер Чат | 12 | 22 Март 2008 04:36 |
| Имате нужда от помощ Не знам как да го използвам? | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 6 | 25 Дек 2007 15:39 |
| Имате нужда от помощ, но DONT kno Уот с | bighugga | Мултимедия & Codecs | 4 | 26 Авг 2007 10:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |