![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol, co n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UPDATE
I dont domnívat se, že jsem opravdu dont měl hovor z mých dřívějších M8 v den (dále PSU podfukář) vyslovením svého PC nefunguje hned, zeptal se ho, co se stalo a řekl HES o / c to, který pracoval, ale teď je zvyklý naběhnout tak im tam kolo neděle Nerad to, co udělal HES TIME !!!!!!!!! Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To má za nejhloupější věc, co jsem si přečetl na tomto fóru.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, to asi jen upped FSB na 900 rád. Jednoduchý CMOS reset by to spraví.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jo, v pohodě, pokud by mu to udělal něco extravagantní na vcore nastavení.
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Správně to je řazený všechny ok hned musel nastavit FSB na 220 a že pracoval pro trochu dokud mu upped ji 300 (opouštějícímu HT na 4x a multipler na 12) a také pohrával s vga a samozřejmě bych boot, tak znovu nastavit-bios (nyní s heslem) a dal mu omezený účet po slovně plácající mu kolem hlavy za chvilku, svůj systém, pokud některý zájemců je ECS nf4 939 AMD 3500 + skladem ventilátor 512 mb ram kingston hodnotu 2x256 6600gt 128megabajt 450w jeantech PSU plus normu tvrdě a optické mechaniky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? TOTO JE porušením všech věcí high tech, která je ST00PIDEST THING U nemohl udělat pro PC !!!!!! <. < >.> Válet se Muž a musím mu dát lekci v počítačích této kluci radikální případě
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need Laptop. Ale Dont Know Where to Start | kazzarookid | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 5.října 2009 18:59 |
| Dont Know, co chci dělat - Potřebujete Zaměstnanost Režie | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 4 | 25. únor 2009 12:14 |
| Potřebuji pomoc a i dont vědět, kam se obrátit? | Mystické zvíře v Kanadě | Obecné Hardware Chat | 12 | 22. března 2008 04:36 |
| Potřebujete pomoc i dont know how to používat? | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 25. prosince 2007 15:39 |
| Potřebujete pomoc-dont ale co s KNO | bighugga | Multimedia & Kodeky | 4 | 26. srpen 2007 10:18 |
| Thread Nástroje | |
| |