![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol što je n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UPDATE
Ja ne vjerujem u to, stvarno ne, imala je poziv od moje m8 ranije u toku dana (u PSU violinista) kazivanje njegovo računalo ne radi sad, upita ga što se dogodilo na njega i on je rekao hes o / c to što radili, ali sada je navika čizma gore pa im tamo okrugli nedjelja Mrzim to misliti ŠTO HES učinio ovaj put !!!!!!!!! My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To mora biti stvar u dumbest sam pročitao na ovom forumu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, on je vjerojatno samo upped je FSB na 900 mi. Simple CMOS reset bi trebalo popraviti.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da, trebala bi biti u redu, osim ako on je učinio nešto za ekstravagantne vcore postavku.
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Right taj redaju, sve ok sad ga je postaviti FSB na 220 i Internet izrađen za malo dok ne upped je na 300 (ostavljajući HT na 4x i multipler u 12) i fiddled sa VGA i naravno to wouldnt boot, pa ponovo postavljen bios (sada sa zaporkom) i dao ga je ograničen račun nakon što ga verbalno šamaranje okrugle glave za neko vrijeme, njegov sustav, ako je tko zainteresiran ECS nf4 939 AMD 3500 + zalihe fan 512MB Kingston value ram 2x256 6600gt 128mb 450w PSU jeantech plus normi tvrdih i optički diskovi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? OVO JE KRŠENJE svemu HIGH TECH to je stvar ST00PIDEST U ikada mogli učiniti da PC !!!!!! <. < >.> Lol Čovjek u dobivši mu sat računalima u ovom slučaju dečki radikalna