![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol, mi az a n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UPDATE
Nem hiszek el, én igazán dont, hogy a hívás az én m8 korábban a nap folyamán (a tápegység muzsikus) mondván a számítógép nem működik jelenleg, megkérdezte, mi történt, és azt mondta HES o / c azt, ami működött, de most már megszoktuk boot up so im kerek ott vasárnap Utálok hiszem HES ezt IDŐT !!!!!!!!! My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez az a legostobább dolog, amit olvastam ezen a fórumon.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, akkor valószínűleg csak upped az FSB, mint a 900. Egyszerű CMOS reset kell javítanunk.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Igen, kell szép, ha ő csinált valamit extravagáns a vcore beállítást.
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Jobb thats válogatni, minden OK volt, most meg az FSB 220 és dolgozott egy darabig, amíg upped azt a 300 (elhagyó ht a 4x és multipler 12), valamint fiddled a VGA és persze akar boot, ezért újra meg BIOS-t (jelenleg egy jelszó), és adott neki egy korlátozott fiókot után verbálisan csapva vele körbe a fejét egy darabig, a rendszer, ha bármely érdekelt is ECS nf4 939 AMD 3500 + stock fan Kingston 512MB RAM érték 2x256 6600gt 128MB 450w jeantech psu plusz a normát kemény és optikai meghajtók |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? EZ megsértése mindent HIGH TECH Ez a ST00PIDEST DOLOG U valaha is csinálni A PC !!!!!! <. < >.> Hangosan nevet Az ember és kell neki egy leckét a számítógép ezt a fiúk esetében gyökeres
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szükségem van egy laptop. De Dont Know Where to Start | kazzarookid | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | Október 5, 2009 18:59 |
| Dont Know What I Wanna Do - Need Foglalkoztatási Irány | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25. február 2009 12:14 |
| Segítségre van szükségem, és én dont tud hova menni? | Sasquatch | Általános fémáru Chat | 12 | 22. március 2008 04:36 |
| Segítségre van szüksége i dont tud hogyan kell használni? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25. december 2007 15:39 |
| Segítségre van szüksége, de ne a KNO wat | bighugga | Multimédia és kodekek | 4 | 26. augusztus 2007 10:18 |
| Téma eszközök | |
| |