![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL איזה n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UPDATE
Dont אני מאמין, אני באמת dont, היתה השיחה שלי m8 מוקדם יותר היום (ה PSU כנר) אומר את המחשב אינו פועל כעת, שאל אותו מה קרה והוא אמר את זה hes O / C זה, שבו עבדה, אבל עכשיו זה כל כך רגיל האתחול למעלה IM סבב שם ראשון. אני שונא לחשוב מה HES בוצע הפעם !!!!!!!!! המערכת שלי: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה צריך להיות דבר dumbest קראתי על זה בפורום.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, הוא כנראה פשוט upped את FSB לאהוב 900. לאפס CMOS פשוט צריך לתקן את זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כן, צריך להיות בסדר אלא אם כן הוא עשה משהו אכסטרוגנטי על הגדרת vcore.
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Thats מיון נכון, הכל בסדר עכשיו, הוא היה קובע את fsb ל 220 וזה עבד קצת עד שהוא upped אותה 300 (עוזבים את מחצית ב 4x ו multipler ב 12) וגם עם VGA fiddled וכמובן זה wouldnt האתחול, כדי להגדיר מחדש את ה-BIOS (כיום באמצעות סיסמה) ואת נתון לו חשבון מוגבל לאחר תילולימ לו סטירות מעת ראש לזמן מה, את המערכת אם כל אחד הוא מעוניין ecs nf4 939 AMD 3500 + מניות מעריץ 512MB Kingston ערך רם 2x256 6600gt 128MB 450w jeantech PSU בנוסף הנורמה קשה ו כוננים אופטיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? זה עומד בניגוד כל הדברים טכנולוגיה מתקדמת זהו דבר U ST00PIDEST יוכל לעשות מחשב !!!!!! <. < >.> לצחוק בקול רם U האדם צריך לתת לו שעור במחשבים זה חבר 'ה קיצונית מקרה