![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol kas n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UPDATE
I dont believe it, I really dont turėjo paskambinti iš mano M8 anksčiau dieną (PSU Fiddler) sakė jo PC yra ne darbo metu, jo paklausė, kas atsitiko ir sako HES O / C to, kuris dirbo, bet dabar wont boot up to im turas ten sekmadienis Nenoriu galvoti, kas HES PADARYTI This Time !!!!!!!!! Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai turi būti dumbest ką aš perskaičiau šiame forume.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, jis tikriausiai tik rezervavimo FSB patinka 900. Paprasta CMOS reset reikėtų ją išspręsti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip, turėtų būti gerai, jei jis padarė kažką ekstravagantiškas prie Vcore nustatymas.
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Teisė thats surūšiuoti visi ok dabar jis nustatytas FSB iki 220 ir ji dirbo truputį kol jis rezervavimo tai 300 (paliekant HT ne 4x ir multipler 12), taip pat fiddled su VGA ir, žinoma, tai wouldnt boot, todėl vėl nustatyti BIOS (dabar su slaptažodžiu) ir jam davė tik sąskaitą po žodžiu slapping jam Round for awhile galvos savo sistemoje, jei kas nors suinteresuotas yra ECS nf4 939 AMD 3500 + stock ventiliatoriumi 512MB Kingston vertė RAM 2x256 6600GT 128MB 450W PSU jeantech plius norma sunku ir optiniai įrenginiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? TAI pažeidimų visų dalykų HIGH TECH KAD YRA ST00PIDEST thing U niekada negalėtų daryti kompiuterio !!!!!! <. < >. Garsiai juoktis Man u gotta jam Kompiuteriai pamoka tai vaikinai radikaliai atveju
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Laptop. Bet Dont Know Where to Start | kazzarookid | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 5 spalis 2009 18:59 |
| Don't Know What I Wanna Do - reikia užimtumo kryptis | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25 vasaris 2009 12:14 |
| I need help and i dont know Kur eiti? | Sasquatch | General Hardware Chat | 12 | Kovas 22, 2008 04:36 |
| Need help i dont know kaip juo naudotis? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25 gruodis 2007 15:39 |
| Reikia pagalbos-bet Dont KNO wat su | bighugga | Multimedia & Codecs | 4 | Rugpjūtis 26, 2007 10:18 |
| Temos įrankiai | |
| |