![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol ce este un n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UPDATE
I dont cred, i-adevăr dont, a avut un apel de la M8 meu mai devreme, în a doua zi (de PSU lautar) spune lui PC nu este de lucru acum, a întrebat el ceea ce sa întâmplat cu el şi mi-a spus Hes o / c, care a lucrat, dar acum este obiceiul de boot până deci im rotund acolo duminică Nu-mi place sa Gândiţi CE Hes făcut acest lucru ORA !!!!!!!!! Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acest lucru trebuie să fie cel mai prost lucru pe care mi-au citit pe acest forum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, a avansat, probabil, doar ca să FSB de 900. Simplă CMOS reset ar trebui să-l reparaţi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da, ar trebui să fie în regulă cu excepţia cazului în care el a facut ceva bizar la vcore setare.
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Dreptul thats sortate, toate ok acum el a seta FSB de 220 şi el a lucrat pentru un pic până când a avansat la 300 (ieşirea din HT la 4x şi multipler la 12) şi, de asemenea, fiddled cu VGA şi, desigur, aceasta wouldnt boot, atât de re-stabilit BIOS-ul (acum cu o parolă) şi a dat pe el un cont limitat după verbal slapping-l în jurul capului pentru o vreme, său în cazul în care există un sistem de interesat este ECS nf4 939 AMD 3500 + stoc fan Kingston 512MB RAM valoare 2x256 6600gt 128MB 450W jeantech PSU plus norma de hard drive-şi optice |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? ACEASTA ESTE încălcând toate lucrurile high tech care este ST00PIDEST Thing U ar putea face pentru un PC !!!!!! <. < >.> Hohot de râs Omul u trebuie sa-i dau o lectie de calculatoare în acest caz tipi o radicală