![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol, čo n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UPDATE
I dont domnievať sa, že som naozaj dont mal hovor z mojich predchádzajúcich M8 v deň (ďalej PSU podfukář) vyslovením svojho PC nefunguje hned, opýtal sa ho, čo sa stalo a povedal HES o / c to, ktorý pracoval, ale teraz je zvyknutý naběhnout tak im tam kolo nedeľa Nerad to, čo urobil HES TIME !!!!!!!!! Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To má za nejhloupější vec, čo som si prečítal na tomto fóre.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, to asi len upped FSB na 900 rád. Jednoduchý CMOS reset by to spraví.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jo, v pohode, ak by mu to urobil niečo extravagantné na vcore nastavenia.
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Správne to je řazený všetky ok hned musel nastaviť FSB na 220 a že pracoval pre trochu kým mu upped ju 300 (opúšťajúcemu HT na 4x a multipler na 12) a tiež pohrával s vga a samozrejme bych boot, tak znovu nastaviť-bios (teraz s heslom) a dal mu obmedzený účet po slovne plácající mu okolo hlavy za chvíľku, svoj systém, ak niektorý záujemcov je ECS nf4 939 AMD 3500 + skladom ventilátor 512 MB RAM Kingston hodnotu 2x256 6600gt 128megabajt 450w jeantech PSU plus normu tvrdo a optické mechaniky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? TOTO JE porušením všetkých vecí high tech, ktorá je ST00PIDEST THING U nemohol urobiť pre PC !!!!!! <. < >.> Válet sa Muž a musím mu dať lekciu v počítačoch tejto kluci radikálnu prípade