![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol ne n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UPDATE
Ben inanıyorum, gerçekten, dont benim M8 gün görülebilir (PSU kemancı) onun bilgisayar artık çalışmıyor olduğunu söyleyerek önce, ne oldu ve HES o / C de, bu çalıştı dedi, sordum bir çağrı vardı dont ama şimdi o kadar çok alışmış önyükleme Sohbet yuvarlak bir Pazar Bence NE HES DONE BU ZAMAN !!!!!!!!! nefret ederim Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu aptal şey olmak için bu forum okudum vardır.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, muhtemelen sadece 900 gibi için FSB upped. Basit CMOS sıfırlamak tamir gerekir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Evet, sorun olmaz ekinde birşey vCore ayarndan savurgan yapılır.
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Evet, tüm tamam şimdi 220 için FSB ayarlamak ve kadar 300 (4x bulunan HT bırakarak ve upped at 12 multipler) ve aynı zamanda VGA ve tabii ki bu wouldnt önyükleme ile fiddled biraz çalıştı, sıralama şu Bunu yeniden ayarlamak BIOS bir şifre (şimdi) ve onu kendisine süre için kafa yuvarlak sözlü yağ çekme sonra sınırlı verilirse, onun sistemi varsa bir ilgileniyor ECS nf4 939 AMD 3500 + stok hayranıyım Kingston 512MB RAM değeri 2x256 6600gt 128MB 450w jeantech PSU artı norm sabit ve optik sürücüler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? BU HER ŞEY yüksek teknoloji bir bilgisayar !!!!!! İÇİN ST00PIDEST Thing U VEREMESEK EVER do ihlal IS <. < >.> Çok komik Man U onu bu çocuklar radikal bir durumda bilgisayarların bir ders vermek lazım