![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL що n00b.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| UPDATE
I Dont вірю, я дійсно Dont, подзвонили з моїх M8 раніше в той же день (PSU скрипаля) заявив, що його комп'ютер не працює зараз, запитала, що трапилося, і він сказав ГЕС O / C його, які працювали але тепер це звичай завантаженні таких IM Круглі Неділя Терпіти не можу подумати, що ГЕС ЗРОБИТИ ЦЕЙ ЧАС !!!!!!!!! Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це має бути тупий річ я читав на цьому форумі.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ех, напевно, він просто підняв ФСБ, як 900. Прості скинути CMOS повинна це виправити.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Так, має бути нормально, якщо він зробив щось екстравагантне в напрузі налаштування.
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Право Thats відсортовано все OK Тепер він поставив FSB до 220 і вона працювала трохи, поки він збільшив його на 300 (залишаючи HT на 4x і multipler на 12), а також грав на скрипці з VGA і, звичайно ж Wouldnt завантаження, таким повторно встановити BIOS (в даний час за допомогою пароля) і дав йому обмежену обліковий запис після усної ударив його по голові якийсь час, його система, якщо будь-яка із зацікавлених є ECS NF4 939 AMD 3500 + склад вентиляторів 512MB Kingston значення RAM 2x256 6600GT 128MB Блок живлення 450W jeantech плюс норма жорстких і оптичних дисках |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ?!?!?!?!?!?!? ЦЕЙ є порушенням всіх речей HIGH TECH, ЩО Є У ST00PIDEST THING міг DO !!!!!! До ПК <. < >.> Ха-ха-ха Man U Gotta Give йому урок в комп'ютерах цього хлопці радикальний випадок
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбука. Але Dont знаєте з чого почати | kazzarookid | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 5 жовтня 2009 18:59 |
| Чи не знаю, що я хочу зробити - Need зайнятості напрям | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25 лютого 2009 12:14 |
| Мені потрібна допомога, і я не знаю, куди йти? | Sasquatch | Генеральний обладнання чат | 12 | 22 березня 2008 04:36 |
| Потрібна допомога я не знаю, як його використовувати? | Cew27 | Справа & блоки живлення | 6 | 25 грудня 2007 15:39 |
| Потрібна допомога, але Dont Ват з KNO | bighugga | Мультимедіа & кодеки | 4 | 26 серпня 2007 10:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |