![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам избор на Enermax Galaxy 850W или 1000
Чувствам, че 1000 вата ще е overkill и малко пари изхвърля .. И така, какво бих искал да знам дали е възможно ... =) е 850W ще може да се пусне 8800 GTS в SLI и AMD phenom 9600 + черна версия или Intel q6600 и 2 западната didgital HDD 10k RPM или не и трябва да знаете повече? Бих искал това PSU да бъде справедливо бъдеще доказателство ... Благодарение на advanse, и ви благодаря за четене. Craiig / / |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Enermax Galaxy 850W ще се справя доста по каквото и да хвърлят в нея
|
|||
|
|||
|
Кай! Тай крил,
хх |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Добър избор Craiig.
Имах 850, докато тя се изля върху (дълга история). Има X6800 oc'd, P5B, 4 HDD и различни карти, и излиза на изграждане. Никога не сложите крака погрешно. Освен ако не сте излизане на пълен разцвет течно охлаждане настройка с SLI и четворни с няколко PCI карти, големи на администратора, на 1 киловат версия на галактиката е overkill. Дори и след това на 850 вата ще се справи.
|