![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám na výběr z Enermax Galaxy 850W nebo 1000W Mám pocit, že se 1000 watt by se přezbrojení a nějaké peníze vyhodit .. tak co bych chtěl vědět, pokud je to možné ... =) je 850W by bylo možné spustit 8800 GTS v SLI a AMD phenom 9600 + černá vydání nebo Intel q6600 a 2 západní didgital HDD 10k rpm nebo se u potřebujete vědět více? Chtěl bych touto PSU být poměrně budoucí důkaz ... díky advanse, a děkuji vám za čtení. Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Enermax Galaxy 850W vyřídí prakticky cokoliv házet na to
| |||
| |||
| kai! ty kril, xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý výběr Craiig. Měl jsem na 850, až se dostal na pršelo (dlouhý příběh). Měl X6800 oc'd, P5B, 4 hdd a různých karet a ze stavět. Nikdy dát nohy špatně. Není-li vy budete pro full-foukané chladící kapalina nastavení s SLI a Quad s nekolika PCI karet, velká ng kontrolorovi, 1kw verzi galaxie je přezbrojení. Dokonce i poté 850w by zvládnout.