![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω την επιλογή του Enermax Galaxy 850W ή το 1000W Έχω την αίσθηση ότι το 1000 θα είναι Overkill watt και κάποια χρήματα πετάγονται .. ναι, τι θα ήθελα να μάθω αν είναι δυνατόν ... =) 850W θα είναι το να μπορεί να τρέχει 8800 GTS σε SLI και AMD phenom 9600 + black έκδοση ή Intel q6600 και 2 Δυτική didgital HDD 10k rpm ή μήπως και χρειαστεί να μάθετε περισσότερα; Θα ήθελα αυτό να είναι αρκετά PSU μέλλον απόδειξη ... χάρη στην advanse, και σας ευχαριστώ για την ανάγνωση. Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Enermax Galaxy 850W θα χειριστεί πολύ όμορφα κι αν ρίξει κανείς
| |||
| |||
| kai! TY κριλ, xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλή επιλογή Craiig. Είχα τα 850 μέχρι να έχεις έβρεχε την (μεγάλη ιστορία). Είχες X6800 oc'd, p5b, 4 hdd και σε διάφορες κάρτες και από την οικοδόμηση. Ποτέ μην τεθεί ένα πόδι λάθος. Αν δεν πάμε για ένα πλήρες εμφυσημένα Υγρόψυκτο setup με SLI και τετράκλινα με μερικές κάρτες PCI, μεγάλες ng ελεγκτή, η 1kw έκδοση του γαλαξία είναι Overkill. Ακόμη και τότε θα αντιμετωπίσει το 850w.