![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
имам избор од Енермакс Галаксы 850У или 1000У
Осјећам да би се 1000 ВАТ нуклеарног уништења на много начина и нешто новца одбачен .. Па што бих желео да зна ако је могуће ... =) је 850У би бити у могућности за трчање на 8800 ГТС и сли АМД пхеном 9600 + или Интел црно издању к6600 и 2 западне дидгитал ХДД 10к рпм или је потребно обавити у знати више? Желео бих да се ово псу прилично будућности доказ ... хвала адвансе, и хвала вам за читање. Цраииг / / |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Енермакс Галаксы 850У ће обрадити згодан велик део све што вас бацити на њега
|
|||
|
|||
|
Каи! тима крила,
кскс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Добар избор Цраииг.
Имао сам 850 док га је добио на раинед (дуга прича). Имала је Кс6800 оц'д, п5б, 4 ХДД-а и разних картица у и са изградити. Никад не стављај стопала криву. Осим ако идете у пуном цвијет расхладне течности сетуп са сли и Куад са пар ПЦИ картице, велики НГ контролер, на 1ку верзија галаксију је нуклеарног уништења на много начина. Чак и тада би 850у носити.
|