![]() |
|
| |||
| |||
| i Enermax Galaxy 850W ya da 1000W bir seçim var Ben, 1000 Watt tarafından ve para uzaklıktadır .. atılmış olacağını hissediyorum bu yüzden mümkünse bilmek ne istiyorsunuz ... =) bu 850W SLI olarak 8800 GTS ve AMD Phenom 9600 + siyah baskı veya Intel q6600 ve 2 batı didgital HDD 10k devir çalışabiliyor olur veya yapmak U daha bilgi edinmek ister misiniz? I adil gelecek kanıtı olması için bu PSU istiyorum ... advanse teşekkür ve okuma için teşekkür ederiz. Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Enermax Galaxy 850W oldukça siz ona ne atmak kadar idare edecek
| |||
| |||
| Kai! TY krill, XX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seçim Craiig İyi. Ben (uzun hikaye) üzerine yağmur yağdı ve 850 kadar var vardı. Bir X6800, P5B, oc'd Had 4 HDD ve çeşitli kartları ve inşa dışarı. Asla bir ayak koymak yanlış. Bir tam sıvı SLI ve PCI kartlarının bir çift, büyük NG denetleyicisi ile dört ile kurulum soğutma şişmiş, galaksinin en 1kw sürümü tarafından için devam ettiğiniz sürece. Daha 850w baş olur.
![]() |
|
| Bookmarks |