![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я вибором Enermax Galaxy 850W і 1000W Я вважаю, що 1000 ват, буде зайвим і трохи грошей викинули .. І ось що я хотів би знати, якщо можливо ... =) це буде 850W мати можливість запускати 8800 GTS в SLI і AMD Phenom 9600 + Black Edition і Intel Q6600 і 2 західних didgital HDD 10K RPM або ж у необхідно знати більше? Я хотів би, БП буде достатньо майбутнє доказ ... завдяки, в advanse, і дякую вам за увагу. Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Enermax Galaxy 850W буде обробляти майже все, що ви покладають на нього
| |||
| |||
| Кай! Ty криль, XX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хороший вибір Craiig. Я мав 850, поки не отримав від дощу (довга історія). Якби X6800 oc'd, P5B, 4 HDD і різних карт і від складання. Ніколи не кладіть ногу неправильно. Якщо ви збираєтеся на повномасштабну рідинного охолодження установки з SLI і Quad з парою PCI карт, велика нг контролер 1kw версію галактики є надмірністю. Навіть тоді 850W би впоратися з ситуацією.