![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Мисля, че имам нужда друг вентилатор за моя компютър. Има място само на едната страна за фен, а аз измери като диаметър 150 мм. Аз може да не изглежда да намерите всички фенове, които са 150 мм. Am I измерване на лошо нещо? Ако можете да намерите всички 150 мм вентилатори, аз бих предпочел те са австралийски базирани сайтове, така че доставката Таксата няма да бъде скъпа. Ако не мога да предполагам че трябва да използваме по-голям фен. (много по-голям и стои нагоре) Благодаря предварително.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Вземете 120 мм? Просто толкова добри. |
|
| |||
| |||
| Да, но въпросът е, ще го винт в страна? има дупки, но те са по-малки от тези, предназначени за винтове.
|
| |||
| |||
| Можете ли да направите снимка от страна или район, и да го качите тук? по този начин ще може да осигури много по-ясни отговори |
|
| |||
| |||
![]() ![]() Може да е малко трудно да се виждат, но във всеки един от ъглите, е тире, където винт има за цел да бъде.
|
| |||
| |||
| Може би бихте могли да получите малки винтове? ако не можеш да се е тренировка и тренировка бита и направете wholes малко по-голям или използвайте кръгла файл. |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля, малки винтове да работят, защото след това то ще бъде малък за вентилатора. Но вземане на дупките по-големи изглеждат прекалено много караница ... Аз не съм много на физически труд човек, така че аз не съм много сигурен как да го направя.
|
| |||
| |||
| Просто използвайте krazy лепило ... Майната му на винтове ... не сондажи, не се опитват да намерят най-подходящия размер фен ... др Просто не очакват да го лесно ... LOL |
|
| |||
| |||
| Какво случай имате ли? Ако не сте сигурен, че вашите измервания, проверете frozencpu.com |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Екстра HD е мъртъв | capper | Дискове & сменяемите носители | 1 | 2-ри ноември, 2009 08:50 |
| Екстра HD / SyncToy Проблем | capper | Дискове & сменяемите носители | 0 | 19-ти октомври 2009 година 02:31 |
| Екстра линия Out | ben0401 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 31 Дек 2007 13:42 |
| Ps3 допълнителен твърд диск | 9kelad | PC & конзолата Gaming | 7 | 31 Дек 2007 08:06 |
| Добавянето на допълнително keybord за PC | jt80 | Общи Хардуер Чат | 2 | 4 ноември 2007 06:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |