menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Extra ventilátor.

Reply

Thread Nástroje
Old 11. října 2008, 21:54
Dárce Skupina

Default Extra ventilátor.

Nazdar,
Myslím, že potřebuji další ventilátor pro můj počítač. Je na místě na straně ventilátoru, a já se měří jako průměr 150 mm. Nedaří se mi najít žádné ventilátory, které jsou 150 mm. Am I měřicí špatně? Pokud najdete jakékoli 150mm ventilátory, já bych se australský založené stránky, takže dodací poplatku nebude dražší. Pokud nemůžete Asi mám použít větší ventilátor. (mnohem větší, a to stojí nahoru)
Thanks in advance.
Old 12. října 2008, 00:15
Dárce Skupina

Získejte 120 mm? stejně dobře.
Old 12. října 2008, 00:37
Dárce Skupina

Ano, ale otázka je, bude šroub do boku? jsou otvory, ale jsou menší, než ta, která jsou určena pro šrouby.
Old 12. října 2008, 01:44
Dárce Skupina

Mohli byste mít představu o boční nebo oblast a nahrajte ji sem? Tímto způsobem můžeme poskytovat mnohem jasnější odpovědi
Old 12. října 2008, 02:41
Dárce Skupina

By mohlo být trochu těžké si představit, ale v každém z rohů, je odrážka, kdy šroubovací je určen pro.
Old 12. října 2008, 02:44
Dárce Skupina

Možná bys mohl dostat menší šrouby? pokud není, pak byste mohli dostat vrtačkou a některé vrtáky a proveďte celky trochu větší, nebo použijte kolo souboru.
Old 12. října 2008, 03:59
Dárce Skupina

Nemyslím, že by menší šrouby práci, protože pak by to bylo pro malého ventilátoru. Ale co díry větší zdát příliš velký problém ... Nejsem moc na tělesné pracující kluk, tak si nejsem opravdu jistý, jak to udělat.
Old 21.prosince 2008, 02:37
Nový člen skupiny

stačí použít krazy lepidlo ... Našroubujte šrouby ... bez vrtání, bez snaží najít správnou velikost ventilátor ... ect

Jen neočekávejte dostat ho snadno ... válet se
Old 1.ledna 2009, 23:00
Člen Skupina

věci, co máte? pokud jste si jisti, že vaše měření, kontrolu frozencpu.com
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Extra HD Is Dead capper Drives & Removable Media 1 2 listopadu 2009 08:50
Extra HD / SyncToy Problem capper Drives & Removable Media 0 19.října 2009 02:31
Extra Line Out ben0401 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 31. prosince 2007 13:42
Ps3 extra pevného disku 9kelad PC a herní konzole 7 31. prosince 2007 08:06
Přidání extra keybord na PC jt80 Obecné Hardware Chat 2 4. listopadu 2007 06:05
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.