![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Myslím, že potřebuji další ventilátor pro můj počítač. Je na místě na straně ventilátoru, a já se měří jako průměr 150 mm. Nedaří se mi najít žádné ventilátory, které jsou 150 mm. Am I měřicí špatně? Pokud najdete jakékoli 150mm ventilátory, já bych se australský založené stránky, takže dodací poplatku nebude dražší. Pokud nemůžete Asi mám použít větší ventilátor. (mnohem větší, a to stojí nahoru) Thanks in advance.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Získejte 120 mm? stejně dobře. |
|
| |||
| |||
| Ano, ale otázka je, bude šroub do boku? jsou otvory, ale jsou menší, než ta, která jsou určena pro šrouby.
|
| |||
| |||
| Mohli byste mít představu o boční nebo oblast a nahrajte ji sem? Tímto způsobem můžeme poskytovat mnohem jasnější odpovědi |
|
| |||
| |||
![]() ![]() By mohlo být trochu těžké si představit, ale v každém z rohů, je odrážka, kdy šroubovací je určen pro.
|
| |||
| |||
| Možná bys mohl dostat menší šrouby? pokud není, pak byste mohli dostat vrtačkou a některé vrtáky a proveďte celky trochu větší, nebo použijte kolo souboru. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím, že by menší šrouby práci, protože pak by to bylo pro malého ventilátoru. Ale co díry větší zdát příliš velký problém ... Nejsem moc na tělesné pracující kluk, tak si nejsem opravdu jistý, jak to udělat.
|
| |||
| |||
| stačí použít krazy lepidlo ... Našroubujte šrouby ... bez vrtání, bez snaží najít správnou velikost ventilátor ... ect Jen neočekávejte dostat ho snadno ... válet se |
|
| |||
| |||
| věci, co máte? pokud jste si jisti, že vaše měření, kontrolu frozencpu.com |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Extra HD Is Dead | capper | Drives & Removable Media | 1 | 2 listopadu 2009 08:50 |
| Extra HD / SyncToy Problem | capper | Drives & Removable Media | 0 | 19.října 2009 02:31 |
| Extra Line Out | ben0401 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 31. prosince 2007 13:42 |
| Ps3 extra pevného disku | 9kelad | PC a herní konzole | 7 | 31. prosince 2007 08:06 |
| Přidání extra keybord na PC | jt80 | Obecné Hardware Chat | 2 | 4. listopadu 2007 06:05 |
| Thread Nástroje | |
| |