μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Extra ανεμιστήρα.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Οκτωβρίου 2008, 21:54
Ομάδα Δωρητών

Default Extra ανεμιστήρα.

Γεια σου,
Νομίζω ότι χρειάζομαι άλλο ανεμιστήρα για τον υπολογιστή μου. Υπάρχει μια θέση στο πλάι για ανεμιστήρα, και εγώ, όπως μετράται με τη διάμετρο 150 χιλιοστά. Δεν μπορώ να βρώ οποιαδήποτε ανεμιστήρες που είναι 150 χιλιοστά. Είμαι μέτρησης λάθος; Αν μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε ανεμιστήρες 150 χιλιοστών, θα προτιμούσα να είναι αυστραλιανό βασίζεται χώρων, ώστε η παράδοση τέλος δεν θα είναι τόσο ακριβό. Εάν δεν μπορείτε να Μάλλον έχω να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο ανεμιστήρα. (πολύ μεγαλύτερη και έχει συσταθεί)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 12ης Οκτωβρίου 2008, 00:15
Ομάδα Δωρητών

Get a 120 χιλιοστά? εξίσου καλή.
Old 12ης Οκτωβρίου 2008, 00:37
Ομάδα Δωρητών

Yea, αλλά το ερώτημα είναι, θα είναι η βίδα στην πλευρά; υπάρχουν τρύπες, αλλά είναι μικρότερα από αυτά που προορίζονταν για τις βίδες.
Old 12ης Οκτωβρίου 2008, 01:44
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούσατε να βγάλετε μια φωτογραφία από τις παρενέργειες ή περιοχή και φορτώστε το από εκεί; αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να παρέχουν πολύ σαφέστερη απαντήσεις
Old 12ης Οκτωβρίου 2008, 02:41
Ομάδα Δωρητών

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να δούμε, αλλά σε κάθε μία από τις γωνίες, υπάρχει μια περίπτωση όπου η βίδα είναι γραφτό να γίνει.
Old 12ης Οκτωβρίου 2008, 02:44
Ομάδα Δωρητών

Ίσως θα μπορούσατε να πάρετε μικρότερες βίδες; αν δεν τότε θα μπορούσατε να έχετε ένα τρυπάνι και τρυπάνι bits και μερικές το κάνουν ολόκληρη λίγο μεγαλύτερες, ή τη χρήση ενός γύρου αρχείο.
Old 12ης Οκτωβρίου 2008, 03:59
Ομάδα Δωρητών

Δεν νομίζω ότι θα ήταν μικρότερες βίδες εργασίας, διότι τότε θα ήταν μικρό για να τον ανεμιστήρα. Αλλά καθιστώντας τις οπές μεγαλύτερες φαίνεται υπερβολική ταλαιπωρία ... Δεν είμαι πολύ του φυσικές εργασίας τύπος, έτσι δεν είμαι πραγματικά βέβαιος πώς να το κάνουμε αυτό.
Old 21 Δεκεμβρίου, 2008, 02:37
Νέο Μέλος Ομάδα

απλά χρησιμοποιήστε krazy κόλλα ... βιδώστε τις βίδες ... δεν γεώτρηση, δεν προσπαθεί να βρει το σωστό μέγεθος ανεμιστήρα ... ect

Μην περιμένετε να πάρετε από αυτό εύκολα ... γελάω δυνατά
Old 1 Ιανουαρίου 2009, 23:00
Μέλος Ομάδα

τι περίπτωση έχετε; εφόσον είστε σίγουροι για τις μετρήσεις σας, ελέγξτε frozencpu.com
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Extra HD είναι Dead capper Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 2 Νοεμβρίου, 2009 08:50
Extra HD / SyncToy Πρόβλημα capper Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 19 Οκτωβρίου 2009 02:31
Extra Line Out ben0401 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 31 Δεκ. 2007 13:42
Ps3 επιπλέον σκληρού δίσκου 9kelad PC & Console Gaming 7 31 Δεκ. 2007 08:06
Η προσθήκη επιπλέον keybord στο PC jt80 Γενική Συζήτηση Hardware 2 4η Νοεμβρίου 2007 06:05
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.