![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Mislim da mi treba još jedan ventilator za moje računalo. Tu je mjesto na strani za navijač, a ja kao izmjeri promjer 150mm. JA licemjerje 'činiti se pronaći nikakvu navijača koji su 150mm. Ja mjerenje krivu stvar? Ako možete naći bilo koju 150mm obožavatelji, ja bih radije da su temelji australsko stranice, tako da je dostava naknada neće biti tako skupo. Ako ne možete Valjda sam koristiti veći ventilator. (mnogo veći i to oznacava up) Hvala unaprijed.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Nabavite 120mm? kao što je dobro. |
|
| |||
| |||
| Da, ali pitanje je, hoće ga vijak u stranu? postoje rupe, ali su manja od one namijenjene vijaka.
|
| |||
| |||
| Možete li preuzeti slike od strane ili prostor i postavite je ovdje? taj način možemo pružiti mnogo jasnije odgovore |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Možda biste mogli dobiti manji vijaka? ako ne onda možeš dobiti i neke burgija svrdlo bitova i izvršite cjeline malo veći, okrugli ili koristiti datoteku. |
|
| |||
| |||
| Ne mislim manjim vijcima bi raditi, jer onda bi se malim za ventilator. Ali stvaranje rupa veća izgledaju previše komplikacija ... Nisam puno o phyiscal radni tip, tako da zaista nisam siguran kako to uraditi.
|
| |||
| |||
| koristiti samo krazy ljepilo ... vijak za vijaka ... nema bušenja, ne pokušavajući pronaći pravu veličinu fan ... itd. jednostavno ne može očekivati da će ga dobiti lako off ... lol |
|
| |||
| |||
| Što slučaju imate? ako ste sigurni u vaše mjerenja, provjeru frozencpu.com |