kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Extra fan.

Reply

Téma eszközök
Old Október 11 2008, 21:54
Donor Group

Default Extra fan.

Szia,
Azt hiszem, kellene még egy rajongója a saját számítógépén. Van egy hely az oldalon egy rajongó, és én mért átmérője, mint 150mm. Nem úgy tűnik, hogy a rajongók, hogy 150mm. Én mérésére rossz dolog? Ha nem talál 150mm rajongók, én inkább azok ausztrál alapuló oldalak, így a szállítási díj nem lesz, mint drága. Ha nem hiszem, hogy használja a nagyobb rajongója. (sokkal nagyobb, és feláll)
Köszönöm előre.
Old Október 12 2008, 00:15
Donor Group

Default Extra fan.

Get a 120mm? mint jó.
Old Október 12 2008, 00:37
Donor Group

Default Extra fan.

Igen, de a kérdés az, hogy a csavar az oldalon? lyukak vannak, de kisebb, mint a jelentette a csavart.
Old Október 12 2008, 01:44
Donor Group

Default Extra fan.

Tudna vegye a kép az oldalon, illetve a területen, és töltsd fel ide? Így tudunk biztosítani sokkal világosabb válaszokat
Old Október 12 2008, 02:41
Donor Group

Default Extra fan.

Talán egy kicsit nehéz átlátni, de mind a sarkok, van, ahol a francia csavar kellett lennie.
Old Október 12 2008, 02:44
Donor Group

Default Extra fan.

Talán lehetne még kisebb csavar? ha nem akkor is kap egy fúrógép és néhány fúrórúdvas bit, és a lehető wholes egy kicsit nagyobb, vagy használjon kerek fájlt.
Old Október 12 2008, 03:59
Donor Group

Default Extra fan.

Nem hiszem, hogy a kisebb csavar fog működni, mert akkor az lenne, hogy kicsi a rajongó. De, hogy a nagyobb lyukak tűnik túl nagy probléma ... Én nem sokkal a phyiscal dolgozó ember, így én nem igazán tudja, hogyan csinálja.
Old December 21, 2008, 02:37
Új tag Csoport

Default Extra fan.

csak használja krazy ragasztó ... csavar a csavar ... no fúrás, no próbálják megtalálni a megfelelő méretet fan ... ect

Csak nem várják el, hogy könnyedén ... hangosan nevet
Old Január 1, 2009, 23:00
Csoport tagja

Default Extra fan.

hogy milyen esetben van? ha tudod, hogy az Ön méréseket, ellenőrzik frozencpu.com
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Extra HD Dead capper Drives & Removable Media 1 November 2, 2009 08:50
Extra HD / SyncToy Probléma capper Drives & Removable Media 0 Október 19, 2009 02:31
Extra Line Out ben0401 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 31. december 2007 13:42
Ps3 külső merevlemezként 9kelad PC és konzol játékok 7 31. december 2007 08:06
Adding extra keybord a PC jt80 Általános fémáru Chat 2 4. november 2007 06:05
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.