![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Azt hiszem, kellene még egy rajongója a saját számítógépén. Van egy hely az oldalon egy rajongó, és én mért átmérője, mint 150mm. Nem úgy tűnik, hogy a rajongók, hogy 150mm. Én mérésére rossz dolog? Ha nem talál 150mm rajongók, én inkább azok ausztrál alapuló oldalak, így a szállítási díj nem lesz, mint drága. Ha nem hiszem, hogy használja a nagyobb rajongója. (sokkal nagyobb, és feláll) Köszönöm előre.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Get a 120mm? mint jó. |
|
| |||
| |||
| Igen, de a kérdés az, hogy a csavar az oldalon? lyukak vannak, de kisebb, mint a jelentette a csavart.
|
| |||
| |||
| Tudna vegye a kép az oldalon, illetve a területen, és töltsd fel ide? Így tudunk biztosítani sokkal világosabb válaszokat |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Talán lehetne még kisebb csavar? ha nem akkor is kap egy fúrógép és néhány fúrórúdvas bit, és a lehető wholes egy kicsit nagyobb, vagy használjon kerek fájlt. |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy a kisebb csavar fog működni, mert akkor az lenne, hogy kicsi a rajongó. De, hogy a nagyobb lyukak tűnik túl nagy probléma ... Én nem sokkal a phyiscal dolgozó ember, így én nem igazán tudja, hogyan csinálja.
|
| |||
| |||
| csak használja krazy ragasztó ... csavar a csavar ... no fúrás, no próbálják megtalálni a megfelelő méretet fan ... ect Csak nem várják el, hogy könnyedén ... hangosan nevet |
|
| |||
| |||
| hogy milyen esetben van? ha tudod, hogy az Ön méréseket, ellenőrzik frozencpu.com |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Extra HD Dead | capper | Drives & Removable Media | 1 | November 2, 2009 08:50 |
| Extra HD / SyncToy Probléma | capper | Drives & Removable Media | 0 | Október 19, 2009 02:31 |
| Extra Line Out | ben0401 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 31. december 2007 13:42 |
| Ps3 külső merevlemezként | 9kelad | PC és konzol játékok | 7 | 31. december 2007 08:06 |
| Adding extra keybord a PC | jt80 | Általános fémáru Chat | 2 | 4. november 2007 06:05 |
| Téma eszközök | |
| |