פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

אוהד מיותרים.

Reply

שרשרת כלים
Old 11 אוקטובר 2008, 21:54
קבוצת תורמים

Default אוהד מיותרים.

הי,
אני חושב שאני צריך עוד מעריץ עבור המחשב שלי. יש מקום בצד של אוהד, ואני למדוד את קוטר כפי 150mm. אני לא מצליחים למצוא שום אוהדים שהם 150mm. אני במדידת את הדבר הלא נכון? אם אתה יכול למצוא כל 150mm אוהדים, אני מעדיף שהם האוסטרלית מבוסס אתרים, ולכן דמי משלוח לא יהיה יקר כמו. אם לא ניתן אני מניח שאני צריך להשתמש מעריץ גדול. (הרבה יותר גדול והיא עומדת למעלה)
תודה מראש.
Old 12 אוקטובר 2008, 00:15
קבוצת תורמים

Default אוהד מיותרים.

קבל 120mm? בדיוק כמו טוב.
Old 12 אוקטובר 2008, 00:37
קבוצת תורמים

Default אוהד מיותרים.

כן, אבל השאלה היא, האם זה לדפוק את הצד? יש חורים, אבל הם קטנים יותר מאלו נועדו עבור ברגים.
Old 12 אוקטובר 2008, 01:44
קבוצת תורמים

Default אוהד מיותרים.

האם אתה יכול לקחת את התמונה של צד או אזור ולטעון אותו כאן? כך אנו יכולים לספק הרבה תשובות ברורה
Old 12 אוקטובר 2008, 02:41
קבוצת תורמים

Default אוהד מיותרים.

יכול להיות קצת קשה לראות, אבל בכל אחת הפינות, יש זיח שבו בורג הוא אמור להיות.
Old 12 אוקטובר 2008, 02:44
קבוצת תורמים

Default אוהד מיותרים.

אולי אתה יכול להשיג ברגים קטנים יותר? אם לא אז אתה יכול לקבל תרגיל וחלק BITS לתחקר ולהפיק את wholes קצת יותר גדולים, עגולים או להשתמש בקובץ.
Old 12 אוקטובר 2008, 03:59
קבוצת תורמים

Default אוהד מיותרים.

אני לא חושב יעבוד ברגים קטנים יותר, כי אז הוא יהיה קטנים של המאוורר. אבל לעשות את החורים נראה גדול יותר מדי בעיות ... אני לא הרבה עבודה phyiscal של הבחור, אז אני לא ממש בטוחה איך לעשות את זה.
Old 21 דצמבר 2008, 02:37
קבוצת חברות חדשות

Default אוהד מיותרים.

פשוט להשתמש krazy glue ... לדפוק את ברגים ... לא התעמלות, לא מנסה למצוא את גודל הזכות אוהד ... ect

פשוט לא מצפה לקבל את זה בקלות ... לצחוק בקול רם
Old 1 ינואר 2009, 23:00
חבר קבוצת

Default אוהד מיותרים.

מה יש לכם במקרה? אם אתה יודע בדיוק את המדידות, לבדוק frozencpu.com
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.