![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני חושב שאני צריך עוד מעריץ עבור המחשב שלי. יש מקום בצד של אוהד, ואני למדוד את קוטר כפי 150mm. אני לא מצליחים למצוא שום אוהדים שהם 150mm. אני במדידת את הדבר הלא נכון? אם אתה יכול למצוא כל 150mm אוהדים, אני מעדיף שהם האוסטרלית מבוסס אתרים, ולכן דמי משלוח לא יהיה יקר כמו. אם לא ניתן אני מניח שאני צריך להשתמש מעריץ גדול. (הרבה יותר גדול והיא עומדת למעלה) תודה מראש.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| קבל 120mm? בדיוק כמו טוב. |
|
| |||
| |||
| כן, אבל השאלה היא, האם זה לדפוק את הצד? יש חורים, אבל הם קטנים יותר מאלו נועדו עבור ברגים.
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לקחת את התמונה של צד או אזור ולטעון אותו כאן? כך אנו יכולים לספק הרבה תשובות ברורה |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| אולי אתה יכול להשיג ברגים קטנים יותר? אם לא אז אתה יכול לקבל תרגיל וחלק BITS לתחקר ולהפיק את wholes קצת יותר גדולים, עגולים או להשתמש בקובץ. |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב יעבוד ברגים קטנים יותר, כי אז הוא יהיה קטנים של המאוורר. אבל לעשות את החורים נראה גדול יותר מדי בעיות ... אני לא הרבה עבודה phyiscal של הבחור, אז אני לא ממש בטוחה איך לעשות את זה.
|
| |||
| |||
| פשוט להשתמש krazy glue ... לדפוק את ברגים ... לא התעמלות, לא מנסה למצוא את גודל הזכות אוהד ... ect פשוט לא מצפה לקבל את זה בקלות ... לצחוק בקול רם |
|
| |||
| |||
| מה יש לכם במקרה? אם אתה יודע בדיוק את המדידות, לבדוק frozencpu.com |