mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Ekstra ventiliatorius.

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 11, 2008, 21:54
Donorų grupės

Labas,
Manau, kad man reikia kito mano kompiuterio ventiliatorius. Yra dėl ventiliatoriaus pusėje vietoje, ir aš matuojamas kaip 150mm skersmens. Aš, atrodo, negalime rasti jokių ventiliatorių, kad yra 150mm. Aš matavimo blogas dalykas? Jei galite rasti 150mm ventiliatoriai, Norėčiau jie Australijos kurių Sklypai, kad pristatymo mokestis nebus taip brangu. Jei negalite Manau turi naudoti ventiliatorius didesnis. (daug didesnis ir ji atsistoja)
Thanks in advance.
Old Spalis 12, 2008, 00:15
Donorų grupės

Gauti 120mm? kaip gera.
Old Spalis 12, 2008, 00:37
Donorų grupės

Taip, tačiau klausimas, ar tai varžtai į pusėje? yra skyles, bet jie yra mažesni nei tie, skirtas varžtų.
Old Spalis 12, 2008, 01:44
Donorų grupės

Ar vartojate iš šono arba zonos nuotrauką ir įkelkite jį čia? Tokiu būdu mes galime daug aiškiau atsakymai
Old Spalis 12, 2008, 02:41
Donorų grupės

Galėtų būti šiek tiek sunku pamatyti, tačiau kiekvienoje iš kampų, yra įtrauka kur varžtai iš tiesų turėtų būti.
Old Spalis 12, 2008, 02:44
Donorų grupės

Gal galėtumėte gauti mažesnius varžtais? jei ne tada tu gali gauti audra ir kai grąžtai ir padaryti visumos truputį didesnis, arba naudoti ištisus failas.
Old Spalis 12, 2008, 03:59
Donorų grupės

Nemanau, kad varžtai būtų mažiau darbo, nes tada ji būtų mažas ventiliatorius. Bet padaryti skyles didesnes atrodo per daug vargo ... Nesu daug phyiscal darbo vaikinas, todėl aš nesu labai tikras, kaip tai padaryti.
Old Gruodis 21, 2008, 02:37
Naujas Narys

tiesiog naudokite Krazy klijai ... Sraigtiniai varžtai ... Nr gręžimo, ne bando rasti tinkamo dydžio ventiliatorius ... EBS

tiesiog nesitiki Nuimkit lengvai ... garsiai juoktis
Old 1 sausis 2009, 23:00
Narys

Ką atveju turite? Jei esate tikri, kad jūsų matavimai, patikrinkite frozencpu.com
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.