![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Manau, kad man reikia kito mano kompiuterio ventiliatorius. Yra dėl ventiliatoriaus pusėje vietoje, ir aš matuojamas kaip 150mm skersmens. Aš, atrodo, negalime rasti jokių ventiliatorių, kad yra 150mm. Aš matavimo blogas dalykas? Jei galite rasti 150mm ventiliatoriai, Norėčiau jie Australijos kurių Sklypai, kad pristatymo mokestis nebus taip brangu. Jei negalite Manau turi naudoti ventiliatorius didesnis. (daug didesnis ir ji atsistoja) Thanks in advance.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Gauti 120mm? kaip gera. |
|
| |||
| |||
| Taip, tačiau klausimas, ar tai varžtai į pusėje? yra skyles, bet jie yra mažesni nei tie, skirtas varžtų.
|
| |||
| |||
| Ar vartojate iš šono arba zonos nuotrauką ir įkelkite jį čia? Tokiu būdu mes galime daug aiškiau atsakymai |
|
| |||
| |||
![]() ![]() Galėtų būti šiek tiek sunku pamatyti, tačiau kiekvienoje iš kampų, yra įtrauka kur varžtai iš tiesų turėtų būti.
|
| |||
| |||
| Gal galėtumėte gauti mažesnius varžtais? jei ne tada tu gali gauti audra ir kai grąžtai ir padaryti visumos truputį didesnis, arba naudoti ištisus failas. |
|
| |||
| |||
| Nemanau, kad varžtai būtų mažiau darbo, nes tada ji būtų mažas ventiliatorius. Bet padaryti skyles didesnes atrodo per daug vargo ... Nesu daug phyiscal darbo vaikinas, todėl aš nesu labai tikras, kaip tai padaryti.
|
| |||
| |||
| tiesiog naudokite Krazy klijai ... Sraigtiniai varžtai ... Nr gręžimo, ne bando rasti tinkamo dydžio ventiliatorius ... EBS tiesiog nesitiki Nuimkit lengvai ... garsiai juoktis |
|
| |||
| |||
| Ką atveju turite? Jei esate tikri, kad jūsų matavimai, patikrinkite frozencpu.com |