![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Es domāju, ka man ir nepieciešams cits ventilators manu datoru. Ir uz pusē ventilatoru vietas, un es mēra diametrs kā 150mm. Man šķiet, nevaram atrast nevienu faniem, kas ir 150mm. Esmu mērīšanas nepareizi lieta? Ja jūs varat atrast jebkuru 150mm fans, es gribētu to Austrālijas pamatā vietas, tā piegādes maksa nebūs tik dārga. Ja nevarat es domāju, man ir jāizmanto lielāks ventilators. (daudz lielāka, un tas pieceļas) Thanks in advance.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Get 120mm? tikpat labi. |
|
| |||
| |||
| Jā, bet jautājums ir, vai tā skrūve vērā pusē? tur ir caurumi, bet tie ir mazāki nekā tie, domāts skrūves.
|
| |||
| |||
| Vai jūs lietojat attēlu sānu vai teritorijas un augšupielādēt to šeit? Šādā veidā mēs varam nodrošināt daudz skaidrākas atbildes |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Varbūt Jūs varētu saņemt mazāku skrūves? ja ne, tad jūs varētu saņemt urbt un daži URBJI un veikt veselas nedaudz lielāki, vai izmantot apaļo failu. |
|
| |||
| |||
| Es nedomāju, ka mazākas skrūves varētu strādāt, jo tad tā varētu būt neliela, ventilators. Bet kas caurumiem lielāks šķiet pārāk daudz hassle ... Es neesmu daudz fiziskās darba puisis, tāpēc es neesmu īsti pārliecināta, kā to izdarīt.
|
| |||
| |||
| tikai izmantot krazy līme ... skrūve skrūves ... bez urbšanas, bez cenšas atrast pareizā izmēra ventilatoru ... ect vienkārši nav gaidīt, lai saņemtu to off viegli ... lols |
|
| |||
| |||
| Kādā gadījumā jums ir? ja esat pārliecināts par jūsu mērījumi, pārbaudiet frozencpu.com |
![]() |
|
| Bookmarks |