![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Myślę, że potrzebuję innego wentylatora dla mojego komputera. Istnieje miejscu na stronie wentylatora, i mierzone jako średnica 150mm. Nie mogę znaleźć żadnych wydaje się, że kibice są 150mm. Am I pomiaru złe rzeczy? Jeśli znajdziesz jakiekolwiek 150mm wentylatory, wolałbym są oparte australijski witryn, więc dostawy Opłata nie będzie jak drogie. Jeśli nie możesz Chyba muszę używać większego wentylatora. (znacznie większe i na trybunach) Thanks in advance.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Dlaczego 120? tak dobry. |
|
| |||
| |||
| Tak, ale pytanie brzmi, czy to pod śrubę z boku? znajdują się otwory, ale są one mniejsze niż te, przeznaczone dla wkrętów.
|
| |||
| |||
| Czy możesz zrobić zdjęcie z boku lub na obszarze, a następnie prześlij go tutaj? ten sposób możemy zapewnić znacznie bardziej odpowiedzi |
|
| |||
| |||
![]() ![]() Może być trochę ciężko, aby zobaczyć, ale w każdym z narożników znajduje się tiret w którym śruba ma być.
|
| |||
| |||
| Może mógłby się mniejsze śruby? jeśli nie możesz się wiercić, a niektóre Drill Bits i dokonania całości nieco większe, lub użyć pliku rundy. |
|
| |||
| |||
| I don't think mniejszych śrub będzie pracować, ponieważ to byłoby dla małych wentylatora. Ale jak otwory większe wydają się zbyt dużo kłopotów ... Nie mam wiele do fizyczne pracy facet, tak naprawdę nie jestem pewien jak to zrobić.
|
| |||
| |||
| Krazy użyć kleju ... śruby śruby ... nie wiercenia, nie staramy się znaleźć odpowiedni rozmiar fan ... ect. tylko nie spodziewają się go łatwo ... lol |
|
| |||
| |||
| przypadku, co masz? jeśli jesteś pewny swoich pomiarów, sprawdź frozencpu.com |
![]() |
|
| Zakładki |