mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Extra fan.

Reply

Thread Tools
Old 11 octombrie 2008, 21:54
Grupul de donator

Default Extra fan.

Salut,
Cred că am nevoie de un alt fan pentru calculatorul meu. Nu există un loc pe partea de un fan, si am măsurat diametrul ca 150mm. I se pare că nu poate găsi nici fanii care sunt 150mm. Am greşit de măsurare de lucru? Dacă se poate găsi nici un 150mm fani, aş prefera australian acestea sunt bazate pe site-uri, astfel încât taxa de livrare nu vor fi la fel de scump. Dacă nu se poate Cred că trebuie să utilizeze o mai mare fan. (mult mai mare şi se ridică)
Mulţumesc în avans.
Old 12 octombrie 2008, 00:15
Grupul de donator

Default Extra fan.

Ia un 120mm? la fel de bun.
Old 12 octombrie 2008, 00:37
Grupul de donator

Default Extra fan.

Da, dar problema este, va şurub în parte? există găuri, dar ele sunt mai mici decât cele pe care a insemnat pentru şuruburi.
Old 12 octombrie 2008, 01:44
Grupul de donator

Default Extra fan.

Ai putea avea o imagine de reacţie sau domeniu şi trimite-l aici? că modul în care poate oferi răspunsuri mai clară
Old 12 octombrie 2008, 02:41
Grupul de donator

Default Extra fan.

Ar putea fi un pic cam greu pentru a vedea, dar în fiecare din colturi, acolo este o liniuţă, în cazul în care şurub este menit să fie.
Old 12 octombrie 2008, 02:44
Grupul de donator

Default Extra fan.

Poate ca ai putea primi mai mici suruburi? dacă nu, atunci ai putea primi un exerciţiu şi unele găuriţi biţi şi de a face wholes un pic mai mare, sau de a folosi un fişier rotund.
Old 12 octombrie 2008, 03:59
Grupul de donator

Default Extra fan.

Nu cred că ar fi mai mici suruburi de lucru, pentru că atunci ar fi să mici pentru fan. Dar care face găuri mari hassle pare prea mult ... Nu sunt de mult de un tip phyiscal de lucru, astfel încât nu sunt sigur cum sa faci asta.
Old 21 decembrie 2008, 02:37
Noile state Group

Default Extra fan.

doar utilizarea Krazy lipici ... Şurub de şuruburi ... nu de foraj, nu încearcă să găsească pe dimensiunea fan ... ect

doar nu te aştepta să-l uşor ... hohot de râs
Old O 1 2009, 23:00
Grupul de stat

Default Extra fan.

ce caz, ai? dacă nu sunteţi sigur de dumneavoastră măsurători, verifica frozencpu.com
Reply

Register

Marcaje