мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Додатни вентилатор.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. октобар 2008, 21:54
Донаторска Група

Здраво,
Мислим да ми треба још један вентилатор за моје рачунар. Ту је место на страни за навијач, а ја као измјери пречник 150мм. ЈА лицемјерје 'чинити се за наћи никакву навијача који су 150мм. Ја мерење криву ствар? Ако можете наћи било коју 150мм обожаватељи, ја бих радије да су темељи аустралијско странице, тако да је достава накнада неће бити тако скупо. Ако не можете Ваљда сам користити већи вентилатор. (много већи и то ознацава уп)
Хвала унапред.
Old 12. октобар 2008, 00:15
Донаторска Група

Набавите 120мм? као што је добро.
Old 12. октобар 2008, 00:37
Донаторска Група

Да, али питање је, хоће га вијак у страну? постоје рупе, али су мања од оне намењене вијака.
Old 12. октобар 2008, 01:44
Донаторска Група

Можете ли преузети слике од стране или простор и поставите је овде? тај начин можемо пружити много јасније одговоре
Old 12. октобар 2008, 02:41
Донаторска Група

Би могло бити мало тешко видети, али у сваком од угла, тамо где је увучен вијак је да буде.
Old 12. октобар 2008, 02:44
Донаторска Група

Можда бисте могли добити мањи вијака? ако не онда можеш добити и неке бургије сврдло битова и извршите целине мало већи, округли или да користи датотеку.
Old 12. октобар 2008, 03:59
Донаторска Група

Не мислим мањим вијцима би радити, јер онда би се малим за вентилатор. Али стварање рупа већа изгледају превише компликација ... Нисам пуно о пхыисцал радни тип, тако да заиста нисам сигуран како то урадити.
Old 21. Нов 2008, 02:37
Нови члан групе

користити само кразы љепило ... вијак за вијака ... нема бушења, не покушавајући пронаћи праву величину фан ... итд

једноставно не може очекивати да ће га добити лако офф ... лол
Old 1. Мар 2009, 23:00
Мембер Гроуп

Шта случају имате? ако сте сигурни у ваше мерења, проверу фрозенцпу.цом
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц