![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Umarım benim bilgisayar için başka bir hayranıyım ihtiyacım var. Bir hayranı için tarafında bir nokta, ve 150mm olarak çapı ölçülür. O 150mm tüm taraftar bulmak gibi değildir. Ben yanlış bir şey ölçme muyum? Eğer herhangi bir 150mm fanlar bulabilirsiniz, sanırım tabanlı siteler Avustralya olduğunu, bu nedenle dağıtım ücreti olarak pahalı olmayacak tercih ederdim. Eğer ben büyük bir hayranı kullanmak zorunda tahmin edebilirsiniz. (daha büyük ve o kadar gelmektedir) Şimdiden teşekkür ederiz.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Al bir 120mm? gibi güzel. |
|
| |||
| |||
| Evet, ama soru, bu tarafında bir vida olacaktır? bu açıkları olan, ancak olan vidalar için anlamı daha küçük.
|
| |||
| |||
| Bir tarafta veya alan bir fotoğraf çekmek ve buradan yükleyin? biz çok net bir cevap verebilir bu şekilde |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Belki de küçük vidalarla alabilir miyim? Eğer o zaman bir talim ve tatbikat bit alabilir ve bir küçük, büyük veya tur dosyayı kullanmak wholes olun. |
|
| |||
| |||
| Çünkü o zaman küçük için fan için olurdu Ben küçük vidalarla iş olacağını sanmıyorum. Ama delik büyük yaparken çok zorluk gibi ... Ben fazla bir phyiscal çalışan adam Dolayısıyla, gerçekten ne yapmak emin değilim yaşıyorum ki.
|
| |||
| |||
| Sadece krazy zamk kullanımı ... vida vidaları ... hayır sondaj, hayır doğru ölçüde hayranıyım bulmaya çalışıyorum ... EKT Sadece kolayca kurtulmak için sanmıyoruz ... çok komik |
|
| |||
| |||
| olması durumunda ne var? Eğer ölçüm, kontrol frozencpu.com emin olduğunu |