менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Додатковий вентилятор.

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 жовтня 2008, 21:54
Донор групи

Привіт,
Я думаю, що потрібен ще один вентилятор для мого комп'ютера. Існує місце на стороні для вентиляторів, і я виміряв діаметр, як 150mm. Я не можу знайти будь-які вентилятори, які 150mm. Я вимірювання неправильні речі? Якщо ви можете знайти будь-яку 150mm вентиляторами, я вважав за краще б вони австралійські сайти, так накладений платіж не буде дорожче. Якщо ви не можете Думаю, я повинен використовувати більший вентилятор. (набагато більше і вона стоїть догори)
Спасибо заранее.
Old 12 жовтня 2008, 00:15
Донор групи

Отримати 120mm? як добрий.
Old 12 жовтня 2008, 00:37
Донор групи

Так, але питання в тому, чи буде він гвинт у бік? є дірки, але вони менше, ніж ті, які призначені для гвинтів.
Old 12 Жовтня 2008, 01:44
Донор групи

Не могли б ви сфотографувати стороні або району, а потім завантажте його сюди? Таким чином ми зможемо забезпечити більш чітке відповідей
Old 12 жовтня 2008, 02:41
Донор групи

Може бути трохи важко зрозуміти, але в кожному з кутів, є відступу де гвинта повинна бути.
Old 12 жовтня 2008, 02:44
Донор групи

Може бути, ви одержите меншу винта? Якщо ні, то ви могли б отримати дриль та деякі свердла і роблять цілі трохи більше, або використовувати круглий напилок.
Old 12 жовтня 2008, 03:59
Донор групи

Я не думаю, що менший гвинт буде працювати, тому що тоді було б замало для вентилятора. Але робити отвори більшого здатися занадто багато клопотів ... Я не дуже phyiscal робочий хлопець, тому я не впевнений, як це зробити.
Old 21 грудня 2008, 02:37
Нові члени групи

Божевільні просто використовувати клей ... Гвинт гвинтів ... НЕ буріння, не намагаючись знайти правильне вентилятор розміром ... ECT

просто не очікують Get It Off легко ... ха-ха-ха
Old 1 січня 2009, 23:00
Член групи

якому випадку у вас є? Якщо ви впевнені у своїй вимірювань, перевірка frozencpu.com
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.