![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я думаю, що потрібен ще один вентилятор для мого комп'ютера. Існує місце на стороні для вентиляторів, і я виміряв діаметр, як 150mm. Я не можу знайти будь-які вентилятори, які 150mm. Я вимірювання неправильні речі? Якщо ви можете знайти будь-яку 150mm вентиляторами, я вважав за краще б вони австралійські сайти, так накладений платіж не буде дорожче. Якщо ви не можете Думаю, я повинен використовувати більший вентилятор. (набагато більше і вона стоїть догори) Спасибо заранее.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Отримати 120mm? як добрий. |
|
| |||
| |||
| Так, але питання в тому, чи буде він гвинт у бік? є дірки, але вони менше, ніж ті, які призначені для гвинтів.
|
| |||
| |||
| Не могли б ви сфотографувати стороні або району, а потім завантажте його сюди? Таким чином ми зможемо забезпечити більш чітке відповідей |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Може бути, ви одержите меншу винта? Якщо ні, то ви могли б отримати дриль та деякі свердла і роблять цілі трохи більше, або використовувати круглий напилок. |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, що менший гвинт буде працювати, тому що тоді було б замало для вентилятора. Але робити отвори більшого здатися занадто багато клопотів ... Я не дуже phyiscal робочий хлопець, тому я не впевнений, як це зробити.
|
| |||
| |||
| Божевільні просто використовувати клей ... Гвинт гвинтів ... НЕ буріння, не намагаючись знайти правильне вентилятор розміром ... ECT просто не очікують Get It Off легко ... ха-ха-ха |
|
| |||
| |||
| якому випадку у вас є? Якщо ви впевнені у своїй вимірювань, перевірка frozencpu.com |