по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

Фен разпенващ към хардуера?

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти май 2009 г., 04:23
Новите държави Група

Default Фен разпенващ към хардуера?

И така, моята спецификациите са под мое име. Имам корсар TX 850W PSU върху облегалката на моя случай, млечниче през дъното и тоя рев на гърба. Аз също имат странични фен на случая, който удари въздух към хардуера като графична карта и CPU. Има и друг вентилатор в предната част-отдолу на въздушен удар в моя Hard-Drive. Така че наистина това е общото въздушния поток:

освен с допълнителен вентилатор на страната да се охлади нещата надолу.

Въпреки това, аз също имат друг фен на задната част на случая точно под моята PSU, в съответствие с моите процесори. Сега, този вентилатор духа към процесора и има различни настройки на скоростта. Навярно това ще направи така, че горещ въздух само пази циркулиращ там? Това е начинът, по който човек, че са го направих. Може ли по-добре да го така, че е гадно въздуха навън? Има ли някакъв начин да се получи, че фен да го прави, или ще имам нужда от нов фен?
Old 29-ти май 2009 г., 05:10
Номер на групата

Default Фен разпенващ към хардуера?

За да бъде честен, съм съгласен с теб за това.

Той вероятно ще бъде по-добре като изчерпва.

Просто отвъртам нея и я рунд, след това винт обратно надолу, като по този начин обръщане на посоката на въздушния поток.

Това също така ще равна на остатъка от Всмукателна / Отработили феновете.

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Хардуер Над Отопление? gregr Общи Хардуер Чат 1 3 Дек 2008 04:45
Когато искаш да си PC хардуер от? thingie2 Общи Хардуер Чат 8 17 Feb 2008 12:06
Хардуер??? mandiej101 Общи Хардуер Чат 1 20 януари 2008 11:48
Какво хардуера трябва да тече Уау truemetalfan69 Общи Хардуер Чат 2 20 януари 2008 00:44
Хардуер Промяна Xeon Дискове & сменяемите носители 1 10 ноември 2007 09:02
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc