![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| И така, моята спецификациите са под мое име. Имам корсар TX 850W PSU върху облегалката на моя случай, млечниче през дъното и тоя рев на гърба. Аз също имат странични фен на случая, който удари въздух към хардуера като графична карта и CPU. Има и друг вентилатор в предната част-отдолу на въздушен удар в моя Hard-Drive. Така че наистина това е общото въздушния поток: ![]() освен с допълнителен вентилатор на страната да се охлади нещата надолу. Въпреки това, аз също имат друг фен на задната част на случая точно под моята PSU, в съответствие с моите процесори. Сега, този вентилатор духа към процесора и има различни настройки на скоростта. Навярно това ще направи така, че горещ въздух само пази циркулиращ там? Това е начинът, по който човек, че са го направих. Може ли по-добре да го така, че е гадно въздуха навън? Има ли някакъв начин да се получи, че фен да го прави, или ще имам нужда от нов фен? |
|
| |||
| |||
| За да бъде честен, съм съгласен с теб за това. Той вероятно ще бъде по-добре като изчерпва. Просто отвъртам нея и я рунд, след това винт обратно надолу, като по този начин обръщане на посоката на въздушния поток. Това също така ще равна на остатъка от Всмукателна / Отработили феновете.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Хардуер Над Отопление? | gregr | Общи Хардуер Чат | 1 | 3 Дек 2008 04:45 |
| Когато искаш да си PC хардуер от? | thingie2 | Общи Хардуер Чат | 8 | 17 Feb 2008 12:06 |
| Хардуер??? | mandiej101 | Общи Хардуер Чат | 1 | 20 януари 2008 11:48 |
| Какво хардуера трябва да тече Уау | truemetalfan69 | Общи Хардуер Чат | 2 | 20 януари 2008 00:44 |
| Хардуер Промяна | Xeon | Дискове & сменяемите носители | 1 | 10 ноември 2007 09:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |