![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže, moje brejle jsou pod mým jménem. Mám Corsair TX 850W PSU na horní-zadní můj případ, sání až do dna a řvání v zádech. Já také boční ventilátor o případu, který fouká vzduch k hardwaru jako jsou grafické karty a procesoru. Existuje také další ventilátor na přední-bottom to vyhodit do vzduchu můj hard-disk. Takže opravdu je to obecný proudění: ![]() s výjimkou extra ventilátor na boku vychladnout věci dolů. Nicméně, já i další ventilátor na zadní straně případě těsně pod mým PSU, v souladu s mým CPU. Nyní se tento ventilátor fouká na CPU a má odlišné nastavení rychlosti. Jistě tím bude tak horký vzduch udržuje v oběhu jen tam? Tak to na člověka, který je postavený to udělal. Je lepší si to tak, že vysává vzduch ven? Existuje nějaký způsob, jak dostat ten ventilátor tak učinit, nebo by Potřebuji nový větrák? |
|
| |||
| |||
| Chcete-li být upřímný, souhlasím s vámi o to. Asi by bylo lepší, jako výfukové. Jednoduše odšroubujte ji a zase to kolo, pak šroub zpět dolů, tak zvrátit směr proudění vzduchu. To bude také rovná se saldo sání / výfuku fanoušků.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hardware Nad Topení? | Grégr | Obecné Hardware Chat | 1 | 3. prosinec 2008 04:45 |
| Pokud se vám vaše PC hardware od? | thingie2 | Obecné Hardware Chat | 8 | 17. Únor 2008 12:06 |
| Hardware? | mandiej101 | Obecné Hardware Chat | 1 | 20 leden 2008 11:48 |
| Jaký hardware potřebuji spustit Wow | truemetalfan69 | Obecné Hardware Chat | 2 | 20 leden 2008 00:44 |
| Hardware Změnit | Xeon | Drives & Removable Media | 1 | 10. listopadu 2007 09:02 |
| Thread Nástroje | |
| |