μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Fan φυσάει για να το υλικό;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29ης Μαΐου 2009, 04:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Fan φυσάει για να το υλικό;

Λοιπόν, μου specs είναι υπό το όνομά μου. Έχω ένα Corsair TX 850W PSU στο πάνω-πίσω της την υπόθεσή μου, μέσα από το πιπίλισμα στο κάτω μέρος και μετά από την επιστροφή. Έχω επίσης μια πλευρά του ανεμιστήρα για την περίπτωση που φυσά αέρα στο υλικό, όπως η κάρτα γραφικών και CPU. Υπάρχει επίσης ένα άλλο ανεμιστήρα στο μπροστινό-κάτω στο χτύπημα του αέρα πάνω στο σκληρό δίσκο μου. Έτσι, στην πραγματικότητα είναι η γενική ροή αέρα:

με εξαίρεση ένα επιπλέον ανεμιστήρα στο πλάι να ψυχθεί πράγματα κάτω.

Ωστόσο, έχω και ένα άλλο ανεμιστήρα στο οπίσθιο τμήμα του περίπτωση, ακριβώς κάτω μου PSU, σύμφωνα με την CPU μου. Τώρα, αυτός ο ανεμιστήρας φυσάει στην CPU και έχει διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας. Σίγουρα αυτό θα καταστεί έτσι ο ζεστός αέρας συνεχίζει να κυκλοφορεί εκεί μέσα; Έτσι ο άνθρωπος που κατασκεύασε το έκανε αυτό. Είναι καλύτερα να ήταν τόσο χάλια που ο αέρας έξω; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το fan να το κάνει, ή θα χρειάζομαι ένα νέο ανεμιστήρα;
Old 29ης Μαΐου 2009, 05:10
Ομάδα Δωρητών

Default Fan φυσάει για να το υλικό;

Για να είμαι ειλικρινής, συμφωνώ μαζί σας σε αυτό.

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καλύτερα ως καυσαερίων.

Απλά ξεβιδώστε αυτή, και να την γύρο, στη συνέχεια βιδώστε πάλι κάτω, αντιστρέφοντας έτσι τη ροή του αέρα κατεύθυνση.

Αυτό θα είναι επίσης ίσο το υπόλοιπο της εισαγωγής / εξαγωγής φιλάθλους.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Hardware Πάνω Θέρμανση; gregr Γενική Συζήτηση Hardware 1 3η Δεκ. 2008 04:45
Πού έχετε υλικό από το PC σας; thingie2 Γενική Συζήτηση Hardware 8 17 Φεβ 2008 12:06
Hardware? mandiej101 Γενική Συζήτηση Hardware 1 20 Ιαν 2008 11:48
Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να τρέχει Wow truemetalfan69 Γενική Συζήτηση Hardware 2 20 Ιαν 2008 00:44
Αλλαγή υλικού Xeon Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 10 Νοε 2007 09:02
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.