manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Fan puhanje na hardveru?

Reply

Thread Tools
Old 29 svi 2009, 04:23
Novi član grupe

Dakle, moj naočale su pod mojim imenom. Imam gusar TX 850W PSU na top-leđa o mom slučaju, sisanče kroz dno, te lowing out leđa. JA isto tako imati strani navijač na slučaj koji puše zrak na hardver, kao što su grafičke kartice i procesora. Tu je i još jedan navijač na prednjem-bottom puhati u zrak na mom hard-diska. Pa stvarno je to opće protok zraka:

osim s pomoćnim ventilatorom na strani na cool stvari dolje.

Međutim, mi također imaju još jedan navijač na stražnjem dijelu slučaju odmah ispod mog PSU, u skladu sa mojim CPU. Sada, ovaj ventilator puše na CPU i ima različite brzine postavke. Zasigurno će to učiniti tako da se vrući zrak kruži samo drži unutra? To je način na koji čovjek koji ga sagradili to. Je li bolje da su ga tako da je sranje iz zraka? Postoji li način za dobiti taj ventilator da to učine, ili mi je potreban novi navijač?
Old 29 svi 2009, 05:10
Donatorska Grupa

Da budem iskren, slažem se s vama o tome.

Vjerojatno bi bilo bolje kao ispušni.

Dovoljno je odvrnuti ga i pretvore je okrugla, onda ga vratite vijak dolje, tako preusmjeren na protok zraka smjeru.

To će također jednaka out ravnotežu usisni / ispušnih obožavatelja.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.