kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Fan fúj, hogy a hardver?

Reply

Téma eszközök
Old Május 29 2009, 04:23
Új tag Csoport

Default Fan fúj, hogy a hardver?

Szóval, én specs van a nevem. Van egy Corsair TX 850W PSU a top-vissza az én esetemben, szopogatás keresztül az alsó és bõgése ki hátul. Nekem is van egy oldalsó ventilátor a levegőt fúj, amely esetben az, hogy a hardver, mint például a grafikus kártya és a CPU. Van egy másik rajongó elöl-alja ütés levegő-ra az én-Hard Drive. Szóval tényleg ez a légáramlást:

kivéve, ha külön ventilátor az oldalán cool dolog le.

Mindazonáltal, nekem is van egy ventilátor a hátsó az eset alatt én PSU, összhangban my CPU. Nos, ez a ventilátor fúj, hogy a CPU és a különböző sebesség beállításait. Biztosan ezt fogja tenni, hogy a meleg levegő csak folyton keringő ott? Így az az ember, hogy ez nem épült meg. Talán jobb is, hogy így szar a levegő ki? Van valami módja, hogy a ventilátort, erre van szükségem, vagy pedig egy új rajongója?
Old Május 29 2009, 05:10
Donor Group

Default Fan fúj, hogy a hardver?

Hogy őszinte legyek, én egyetértek veled, hogy.

Ez talán jobb lenne, mint a kipufogógáz.

Csak csavarja meg, és fordulj körbe, majd csavarja vissza le, így a levegő áramlását hátramenetilámpa irányba.

Ez szintén megegyezik a mérleg Szívórendszer / Elszívó ventilátorok.

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hardware Over Heating? gregr Általános fémáru Chat 1 3. december 2008 04:45
Where do you get a számítógép hardver-tól? thingie2 Általános fémáru Chat 8 17. február 2008 12:06
Hardver??? mandiej101 Általános fémáru Chat 1 20. január 2008 11:48
Milyen hardware tudok futtatni Wow truemetalfan69 Általános fémáru Chat 2 20. január 2008 00:44
Hardver-váltás Xeon Drives & Removable Media 1 10. november 2007 09:02
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.