![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szóval, én specs van a nevem. Van egy Corsair TX 850W PSU a top-vissza az én esetemben, szopogatás keresztül az alsó és bõgése ki hátul. Nekem is van egy oldalsó ventilátor a levegőt fúj, amely esetben az, hogy a hardver, mint például a grafikus kártya és a CPU. Van egy másik rajongó elöl-alja ütés levegő-ra az én-Hard Drive. Szóval tényleg ez a légáramlást: ![]() kivéve, ha külön ventilátor az oldalán cool dolog le. Mindazonáltal, nekem is van egy ventilátor a hátsó az eset alatt én PSU, összhangban my CPU. Nos, ez a ventilátor fúj, hogy a CPU és a különböző sebesség beállításait. Biztosan ezt fogja tenni, hogy a meleg levegő csak folyton keringő ott? Így az az ember, hogy ez nem épült meg. Talán jobb is, hogy így szar a levegő ki? Van valami módja, hogy a ventilátort, erre van szükségem, vagy pedig egy új rajongója? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogy őszinte legyek, én egyetértek veled, hogy. Ez talán jobb lenne, mint a kipufogógáz. Csak csavarja meg, és fordulj körbe, majd csavarja vissza le, így a levegő áramlását hátramenetilámpa irányba. Ez szintén megegyezik a mérleg Szívórendszer / Elszívó ventilátorok.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hardware Over Heating? | gregr | Általános fémáru Chat | 1 | 3. december 2008 04:45 |
| Where do you get a számítógép hardver-tól? | thingie2 | Általános fémáru Chat | 8 | 17. február 2008 12:06 |
| Hardver??? | mandiej101 | Általános fémáru Chat | 1 | 20. január 2008 11:48 |
| Milyen hardware tudok futtatni Wow | truemetalfan69 | Általános fémáru Chat | 2 | 20. január 2008 00:44 |
| Hardver-váltás | Xeon | Drives & Removable Media | 1 | 10. november 2007 09:02 |
| Téma eszközök | |
| |