![]() |
|
| |||
| |||
| אז, מפרט שלי הם תחת השם שלי. יש לי corsair TX 850W PSU על העליונה האחורי של התיק שלי, למצוץ דרך לתחתית ו געיה את הגב. יש לי גם צדדי מעריץ על מקרה בו מכות האוויר על מנת החומרה כגון כרטיס המסך ו CPU. יש גם עוד מעריץ ב-הקדמי התחתון כדי לנשוף אוויר על גבי הכונן שלי קשה. אז זה באמת כללי airflow: ![]() אלא עם אוהד נוסף בצד כדי דברים מגניבים למטה. עם זאת, יש לי גם עוד מעריץ על החלק האחורי של המקרה שלי, ממש מתחת PSU, בקנה אחד עם CPU שלי. עכשיו, זה אוהד של מכות על מעבד בעל מהירות הגדרות שונות. בוודאי זו יהפכו את זה כל כך פשוט אוויר חם שומר מחזורי שם? זוהי הדרך בה אדם בנוי כי זה עשה את זה. האם זה טוב יותר לקבל את זה אז זה מבאס את האוויר החוצה? האם יש דרך לקבל את זה אוהד כדי לעשות זאת, או הייתי צריך מעריץ חדש? |
|
| |||
| |||
| למען האמת, אני מסכים איתך על זה. זה כנראה יהיה טוב יותר בתור מפלט. רק להתיר את זה, ולהפעילו עגולים, אז לדפוק אותו בחזרה למטה, ובכך reversing את airflow כיוון. זה יהיה שווה גם את יתרת הכנסה / אגזוז אוהדים.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חומרה חימום מחדש? | gregr | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 3rd דצמבר 2008 04:45 |
| איפה אתה מבין את החומרה של המחשב? | thingie2 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | -17 פברואר 2008 12:06 |
| חומרה? | mandiej101 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 20 ינואר 2008 11:48 |
| מה אני צריך לעשות את החומרה להפעלת וואו | truemetalfan69 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 20 ינואר 2008 00:44 |
| חומרה שנה | Xeon | כוננים & נשלפת | 1 | -10 נובמבר 2007 09:02 |
| שרשרת כלים | |
| |