![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taigi, mano specifikacija yra po mano vardu. Turiu CORSAIR TX 850w PSU į viršų atgal mano atveju, čiulpti pro dugną ir mo iš nugaros. Aš taip pat turiu pusėje ventiliatoriumi byloje, kurioje pučia orą į įrangą, pavyzdžiui, vaizdo plokštės ir procesoriaus. Yra ir kitas priekyje ventiliatoriumi apačios į oro smūgį į mano kietajame diske. Tad iš tikrųjų tai bendras oro srautas: ![]() išskyrus papildomą ventiliatorių šone atvėsti dalykų žemyn. Tačiau aš taip pat turiu kitą bylos gale ventiliatorius tik žemiau mano PSU, pagal savo procesorius. Dabar šis ventiliatorius pučia ant CPU ir turi skirtingus greičio parametrus. Be abejo, tai padės tiek karštas oras tik išlaiko cirkuliuoja ten? Tai kaip žmogus, kuris pastatė jį padarė. Ar geriau jį todėl įsiurbia orą? Ar yra koks nors būdas sužinoti, kad ventiliatorius tai padaryti, ar man reikia naujo ventiliatoriaus? |
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant, aš sutinku su jumis apie tai. Tai turbūt būtų geriau, nes išmetamųjų dujų. Tiesiog nusukite jį ir įjunkite jį turas, tada screw it back down, todėl atbulinės eigos oro srauto kryptis. Tai bus taip pat lygus iš suvartojimo balansas / išmetamųjų gerbėjai.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Aparatūra Per Šildymas? | gregr | General Hardware Chat | 1 | 3 gruodis 2008 04:45 |
| Kur jūs gaunate kompiuterio aparatinė nuo? | thingie2 | General Hardware Chat | 8 | 17 vasaris 2008 12:06 |
| Hardware? | mandiej101 | General Hardware Chat | 1 | 20 sausis 2008 11:48 |
| Kokios įrangos reikia, kad galėčiau paleisti Wow | truemetalfan69 | General Hardware Chat | 2 | 20 sausis 2008 00:44 |
| Aparatūra Keisti | Xeon | Drives & Removable Media | 1 | Lapkritis 10, 2007 09:02 |
| Temos įrankiai | |
| |