![]() |
|
| |||
| |||
| Tātad, mans specs ir zem mana vārda. Man ir korsārs TX 850W PSU uz augšu atpakaļ manā gadījumā, nepieredzējis caur dibenu un nākošajā out atpakaļ. Man ir arī sānu ventilatoru par lietu, kas pūš gaisu uz to aparatūras, piemēram, grafikas karti un CPU. Pastāv arī cits ventilators pie priekšējā apakšā pūst gaisu uz manu Hard-Drive. Tik tiešām tas ir vispārējā gaisa plūsma: ![]() izņemot ar papildus ventilatoru pusē, lai labas lietas leju. Tomēr man ir arī citas ventilatoru aizmugures gadījumā tieši zem mana PSU, saskaņā ar savu CPU. Tagad tas ventilators pūš par to CPU, un ir dažādi ātruma uzstādījumi. Protams tas padara tik karstu gaisu tikai tur cirkulē tur? Tas ir veids, kā cilvēks, kas to ir radījuši to darīja. Vai tas ir labāk, ja būtu tā, lai tā iesūc gaisu? Vai ir kāds veids, kā panākt, ka ventilators to darīt, vai tas man ir nepieciešams jauns ventilators? |
|
| |||
| |||
| Ja godīgi, es piekrītu jums par to. Tas droši vien būtu labāk, ja izplūdes. Tikai atskrūvēt to un pagrieziet to kārtas, tad skrūves atpakaļ uz leju, līdz ar atpakaļgaitas gaisa plūsmas virzienu. Tas arī ir vienāds no bilances ieplūdes / izplūdes ventilatoriem. |