rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

Fan dmuchanie na sprzęt?

Reply

Narzędzia wątku
Old 29 maj 2009, 04:23
Nowe państwa grupy

Default Fan dmuchanie na sprzęt?

Więc, mój specyfikacji są pod moją nazwą. Mam Corsair TX 850W PSU na górę z powrotem mojego przypadku ssące w ramach następujących dole i na plecach. I mają także na stronie fan przypadku których wieje powietrza do sprzętu, takich jak karty graficznej i procesora. Istnieje również inny kibic z przodu-dołu do uderzenie powietrza na moim twardym dysku. Tak naprawdę to ogólne powietrza:

z wyjątkiem dodatkowego wentylatora na bok do ostygnięcia rzeczy w dół.

Jednak, ja także innego wentylatora z tyłu przypadku tylko pod moją PSU, zgodnie z mojego procesora. Teraz ten wentylator wieje na CPU i posiada różne ustawienia prędkości. Z pewnością będzie to uczynić go tak gorące powietrze nadal krąży tylko tam? W ten sposób, że człowiek zbudowany to nie to. Czy lepiej mieć ją więc sucks powietrza obecnie? Czy jest jakiś sposób, aby wentylator, że do tego, czy będzie trzeba nowy wentylator?
Old 29 maj 2009, 05:10
Grupa dawcy

Default Fan dmuchanie na sprzęt?

Szczerze mówiąc, zgadzam się z Tobą w tej sprawie.

Prawdopodobnie byłoby lepiej jako spalin.

Wystarczy odkręcić go i przekształcić go rundzie, a następnie wkręcić z powrotem w dół, więc odwrócenie kierunku przepływu powietrza.

To będzie także równa się saldo dolotowy / wentylatory spalin.

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.