![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Więc, mój specyfikacji są pod moją nazwą. Mam Corsair TX 850W PSU na górę z powrotem mojego przypadku ssące w ramach następujących dole i na plecach. I mają także na stronie fan przypadku których wieje powietrza do sprzętu, takich jak karty graficznej i procesora. Istnieje również inny kibic z przodu-dołu do uderzenie powietrza na moim twardym dysku. Tak naprawdę to ogólne powietrza:
![]() z wyjątkiem dodatkowego wentylatora na bok do ostygnięcia rzeczy w dół. Jednak, ja także innego wentylatora z tyłu przypadku tylko pod moją PSU, zgodnie z mojego procesora. Teraz ten wentylator wieje na CPU i posiada różne ustawienia prędkości. Z pewnością będzie to uczynić go tak gorące powietrze nadal krąży tylko tam? W ten sposób, że człowiek zbudowany to nie to. Czy lepiej mieć ją więc sucks powietrza obecnie? Czy jest jakiś sposób, aby wentylator, że do tego, czy będzie trzeba nowy wentylator? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szczerze mówiąc, zgadzam się z Tobą w tej sprawie.
Prawdopodobnie byłoby lepiej jako spalin. Wystarczy odkręcić go i przekształcić go rundzie, a następnie wkręcić z powrotem w dół, więc odwrócenie kierunku przepływu powietrza. To będzie także równa się saldo dolotowy / wentylatory spalin.