![]() |
|
| |||
| |||
| Yani, benim özellikleri adım altındadır. Ben bir korsan gemisi TX 850W PSU olduğunuz durumda-arka, en alt ile üst emme ve geri lowing. Ben de darbeler donanım için grafik kartı ve işlemci gibi hava durumu bir yan hayranı var. Bu ön da başka bir fan benim Sabit üzerine hava darbe için Sürücü altında olduğunu. Yani gerçekten genel hava akımı's: ![]() yan tarafında bir hayranı dışında aşağı şeyler serin için. Ancak, ben de benim PSU altında, çizgi benim CPU ile davanın arka tarafta başka bir yelpaze var. Şimdi, CPU için bu hayranıyım darbeler ve farklı hız ayarları vardır. Şüphesiz bu çok sıcak hava dolaşımı sadece orada tutar bunu yapar? Bu şekilde adam bu yaptı kurulmuştur. Böylece hava dışarı berbat daha iyi almak mı? Orada, ya da bunu yapmak için bir hayranı için bir yol var mı yeni bir yelpaze gerekir? |
|
| |||
| |||
| Dürüst olmak gerekirse, ben de bu konuda katılıyorum. Muhtemelen bir egzoz olarak daha iyi olurdu. Sadece, bu vidaları çıkmak ve daha sonra yuvarlak arka biraz vida, böylece hava akımı yönüne geri dönüş. Bu da Intake bir denge / Egzoz fanlar dışarı eşit olacaktır.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |