менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Вентилятор дме на обладнанні?

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 травня 2009, 04:23
Нові члени групи

Default Вентилятор дме на обладнанні?

Отже, моя специфікації під моїм ім'ям. Я Corsair TX 850W PSU у верхній задній частині моєї справи, втягуючи через дно і мукання зі спини. У мене також є вентилятор стороною по справі, який дме повітря на апаратних засобів, таких як відеокарта і процесор. Існує також ще один вентилятор на передню нижню і направити струмінь повітря на свій жорсткий диск. Настільки реально це загальний повітряний потік:

за винятком додаткового вентилятора на стороні, щоб охолодити загострення пристрастей.

Однак, я також ще один вентилятор на задній частині корпусу трохи нижче мого блоку харчування, у відповідності з моїм процесором. Тепер, це фан ударів на процесорі і має різні налаштування швидкості. Безумовно, це буде зробити так, щоб гаряче повітря циркулює тільки тримає там? Ось як чоловік, який побудував він це зробив. Краще мати його, щоб він всмоктує повітря? Чи є спосіб отримати що вентилятор зробити так, або мені потрібна нова вентилятор?
Old 29 травня 2009, 05:10
Донор групи

Default Вентилятор дме на обладнанні?

Чесно кажучи, я згоден з вами з цього приводу.

Ймовірно, було б краще, вихлопних газів.

Просто відгвинтити його, і повернути її навколо, то гвинтом його назад, тим самим звернути назад напрям повітряного потоку.

Це буде також рівна про баланс споживання / вихлопні вентилятори.

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Обладнання перегрів? gregr Генеральний обладнання чат 1 3 грудня 2008 04:45
Звідки ви отримуєте комп'ютер з апаратної? thingie2 Генеральний обладнання чат 8 17 лютого 2008 12:06
Hardware?? mandiej101 Генеральний обладнання чат 1 20 січня 2008 11:48
Який комп'ютер потрібний для запуску Wow truemetalfan69 Генеральний обладнання чат 2 20 січня 2008 00:44
Обладнання зміну Xeon Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 10 листопада 2007 09:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.