![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Отже, моя специфікації під моїм ім'ям. Я Corsair TX 850W PSU у верхній задній частині моєї справи, втягуючи через дно і мукання зі спини. У мене також є вентилятор стороною по справі, який дме повітря на апаратних засобів, таких як відеокарта і процесор. Існує також ще один вентилятор на передню нижню і направити струмінь повітря на свій жорсткий диск. Настільки реально це загальний повітряний потік: ![]() за винятком додаткового вентилятора на стороні, щоб охолодити загострення пристрастей. Однак, я також ще один вентилятор на задній частині корпусу трохи нижче мого блоку харчування, у відповідності з моїм процесором. Тепер, це фан ударів на процесорі і має різні налаштування швидкості. Безумовно, це буде зробити так, щоб гаряче повітря циркулює тільки тримає там? Ось як чоловік, який побудував він це зробив. Краще мати його, щоб він всмоктує повітря? Чи є спосіб отримати що вентилятор зробити так, або мені потрібна нова вентилятор? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чесно кажучи, я згоден з вами з цього приводу. Ймовірно, було б краще, вихлопних газів. Просто відгвинтити його, і повернути її навколо, то гвинтом його назад, тим самим звернути назад напрям повітряного потоку. Це буде також рівна про баланс споживання / вихлопні вентилятори.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Обладнання перегрів? | gregr | Генеральний обладнання чат | 1 | 3 грудня 2008 04:45 |
| Звідки ви отримуєте комп'ютер з апаратної? | thingie2 | Генеральний обладнання чат | 8 | 17 лютого 2008 12:06 |
| Hardware?? | mandiej101 | Генеральний обладнання чат | 1 | 20 січня 2008 11:48 |
| Який комп'ютер потрібний для запуску Wow | truemetalfan69 | Генеральний обладнання чат | 2 | 20 січня 2008 00:44 |
| Обладнання зміну | Xeon | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 10 листопада 2007 09:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |