![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Един приятел phoned да кажа, имаше флаш от задната част на компютъра си, когато е включен, след това нищо. Аз няма да се получи, за да го видите до утре и аз съм мислене PSU е няма. Аз също ще се очаква дънната платка и твърдия диск, за да бъде пържен, както и с възможност за процесора и други компоненти. Am I мислене по права линия?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Определено на PSU и може би се слеят в куплунга.
| |||
| |||
| Нов PSU сушен него. Никакви други компоненти са били повредени. |
|
| |||
| |||
| Радвам се да чуя неговото сортирани! :) |
|
| |||
| |||
| Намерени какво светкавицата е на предпазител е разцъфнал в PSU. Отворих го да имат външен вид, обаче, тъй като той е общ, най-добре не се използва отново. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Flash Помощ! = ( | jennycali00 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 16-то Nov 2008 13:41 |
| Търсите правото флаш памет | CE Джоунс | Дискове & сменяемите носители | 1 | 4 февруари 2008 10:38 |
| Flash диск? | cheesewheels99 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 1-во Фев 2008 23:55 |
| Flash | lancesilver | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 18 Jan 2008 11:38 |
| Кога да Flash BIOS? | Queeg | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 10 Jan 2008 14:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |