![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένας φίλος τηλεφώνησε να πω ότι ήταν ένα φλας από το πίσω μέρος του υπολογιστή, όταν ανάβουν, τότε τίποτα δεν. Δεν θα πάρετε για να δείτε την μέχρι αύριο και σκέφτομαι PSU έφυγε. Επίσης, θα ανέμενε μητρική πλακέτα και σκληρό δίσκο να είναι τηγανητές και με CPU και ενδεχομένως άλλα στοιχεία. Είμαι σκέψης προς τη σωστή κατεύθυνση;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σίγουρα το PSU και ίσως και το φυτίλι στο βύσμα.
| |||
| |||
| Ένα νέο PSU βουλκανίζεται αυτό. Δεν άλλα συστατικά τους έχουν καταστραφεί. |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που ακούω τη ταξινομημένο! :) |
|
| |||
| |||
| Βρέθηκαν τι ήταν το φλας, το φυτίλι ανατίναξή στο PSU. Θα ανοίξει, να ρίξετε μια ματιά, ωστόσο, δεδομένου ότι είναι ένα γενικό, να μην χρησιμοποιηθεί ξανά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Flash Βοήθεια! = ( | jennycali00 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 Νοε 2008 13:41 |
| Ψάχνετε για το δικαίωμα Flash Drive | CE Jones | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 4 Φεβ 2008 10:38 |
| Flash Drive; | cheesewheels99 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 1 Φεβ 2008 23:55 |
| Flash | lancesilver | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 18 Ιαν 2008 11:38 |
| Όταν σε flash bios? | Queeg | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 10 Ιαν 2008 14:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |