![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prijatelj telefonom reći je flash sa stražnje svoga računala, kada je uključen, onda ništa. Ja neću doći do vidjeti do sutra i mislim PSU je otišao. I ja bi se matične ploče i hard disk se pržene kao i eventualno CPU i ostale komponente. Ja razmišljam uz desni linije?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Definitivno PSU možda i osigurač u dodatku.
| |||
| |||
| A new PSU izlječen je. Nema druge komponente su bile oštećene. |
|
| |||
| |||
| Drago mi je da čujem njegove sortirane! :) |
|
| |||
| |||
| Pronađeno što je flash bio je osigurač pregorio je u PSU. Otvorio sam ga imati izgled, međutim, budući da je generički, najbolje ne koristi ponovo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Flash Help! = ( | jennycali00 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 16. studeni 2008 13:41 |
| Tražite pravo flash drive | CE Jones | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 4. veljača 2008 10:38 |
| Bljesak voziti? | cheesewheels99 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 1. veljača 2008 23:55 |
| Flash | lancesilver | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 18 siječanj 2008 11:38 |
| Kada flash bios? | Queeg | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 10 siječanj 2008 14:19 |
| Thread Tools | |
| |