![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A barátom telefonált, hogy mondjuk van egy flash hátulról a számítógépén, amikor kapcsolva, akkor semmi. Én soha nem lesz látni holnapig és gondolok PSU elment. Én is azt várná, alaplap és merevlemez a sült is, esetleg a CPU és más alkatrészeket. Én gondolkodás mentén jobbra vonalak?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tuti, hogy a tápegység, és talán a biztosítékot a dugót.
| |||
| |||
| A PSU gyógyult meg. Nincs más összetevők kerültek sérült. |
|
| |||
| |||
| Örömmel hallom, hogy válogatni! :) |
|
| |||
| |||
| Megtaláltam, hogy mi volt a vaku, a biztosíték volt fújt a tápegység. Én nyitották meg, hogy nézd, azonban, mivel egy általános, a legjobb nem használják újra. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Flash Help! = ( | jennycali00 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. november 2008 13:41 |
| Looking for a jogot flash meghajtó | CE Jones | Drives & Removable Media | 1 | 4. február 2008 10:38 |
| Flash-meghajtó? | cheesewheels99 | Drives & Removable Media | 6 | 1. február 2008 23:55 |
| Flash | lancesilver | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 18. január 2008 11:38 |
| Ha a flash bios? | Queeg | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 10. január 2008 14:19 |
| Téma eszközök | |
| |